»Trippy« nohti so prevzeli TikTok: Privoščite si to posebno trivialno različico francoske manikire z optično iluzijo

V zadnjem času je na TikToku vse bolj priljubljena francoska manikira z optično iluzijo.

»Trippy« nohti so prevzeli TikTok: Privoščite si to posebno trivialno različico francoske manikire z optično iluzijo - Foto: Profimedia

Dame, iščete svež slog za nohte, ki bi ga preizkusile ta mesec? Odkrili smo vrhunski stil, ki bo vašim negovanim rokam in nohtom dal povsem nov videz. Predstavljamo vam francoske nohte Illusion, ki imajo na družbenih omrežjih TikTok in Instagramu skoraj milijardo ogledov. Ti nohti se v nasprotju s tipičnimi francoskimi konicami osredotočajo na uporabo tradicionalne ali obrnjene ombré francoske manikire, s katero ustvarijo optično iluzijo. Da bi dosegli to optično iluzijo, sta osnova in konica nohta pobarvani v kontrastnih odtenkih, kar jima daje halucinogeni učinek. Da, sliši se zmedeno - kot večina iluzij!

V zadnjih nekaj letih so nohti postali del našega vsakdanjega videza skupaj z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki. Zato se skoraj vsak dan pojavljajo nove in vse bolj nenavadne manikire, v zadnjem času pa je na TikToku priljubljena optična prevara s francosko manikiro.

Ne spreglejte:

Dandanes so naši nohti enako pomemben del našega videza kot oblačila, čevlji in dodatki. Zato se nenehno pojavljajo novi trendi za oblikovanje nohtov, ki vsakdanji videz dvignejo na povsem novo raven. Leto 2022 je zaznamovalo več kot nekaj nepozabnih videzov nohtov, od polmesečnih manikir in nohtov v mlečni kopeli do dvojne francoske manikire in žametnih nohtov. In zdaj je na seznamu še en: Iluzijski francoski nohti, ki imajo na TikToku neverjetnih 48,8 milijona ogledov.

Francoska manikira z optično iluzijo, znana tudi kot reverzni ombre nohti, je zasnovana tako, da se ustavite in s strahospoštovanjem strmite v svoje nohte. Čeprav ima dizajn klasične francoske manikure, sta koren in konica nohta pobarvana v obratnih barvah. A to še ni vse – s tehniko ombré je prehod med odtenki nekoliko trippy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia <3 (@nailedbyliv___)

Številne lepotne navdušenke so sprejele trend in delile videe, kjer so razkrile, kako doseči to optično iluzijo na svojih nohtih. Vsi se strinjajo, da morate začeti z ombre bazo. Najprej pobarvajte vsako stran nohta z drugo barvo in jih z vlažno gobico "zabrišite" na sredini. Ko se lak posuši, s čopičem za poslikavo nohtov ali nalepkami za francosko manikiro odrežite konico in na enak način odpravite obledeli učinek. Zaključite z nadlakom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emily • chez nails (@bycheznails)

Ker je barvna razlika tako majhna, je ta toplo rjava francoska manikira z iluzijo videti še bolj osupljiva. Če želite ponoviti ta učinek, izberite lake za nohte, ki se med seboj razlikujejo le za en ali dva tona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia <3 (@nailedbyliv___)

Žametni nohti postajajo vse bolj priljubljeni, ko vstopamo v hladnejše mesece leta. Glede na to, kako osupljivi in praznični so, je to smiselno. Res je, da jih je tudi nekoliko težje izpopolniti, zato si boste morda želeli pomoč strokovnjaka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:9 modnih kosov, ki jih mora imeti v svoji garderobi vsaka ženska nad 50 let: Navdihnite se, da postanete stilska ikona

Priporočamo tudi:To je najbolj iskana kultna pričeska leta 2022: Kontroverzni stil ima 7,7 milijarde ogledov na TikToku

Najbolj brano