To je najbolj iskana kultna pričeska leta 2022: Kontroverzni stil ima 7,7 milijarde ogledov na TikToku

Mulet je bil razglašen za najbolj iskano pričesko leta 2022, a zagotovo ni za vsakogar.

To je najbolj iskana kultna pričeska leta 2022: Kontroverzni stil ima 7,7 milijarde ogledov na TikToku - Foto: Profimedia

Malokdo je verjel, da bo legendarni mullet iz 70. let spet na radarju trendseterjev, a tudi to smo doživeli. Nekoč so to pričesko nosili David Bowie, Pat Sharp in druge zvezde tistega časa, danes pa je zaščitni znak nekaterih najlepših žensk današnjega časa, kot so Rihanna, Halsey in Zendaya.

Mirno lahko trdimo, da je takšna pričeska zaznamovala leto 2022, pa če je to komu všeč ali ne, saj so tudi družbena omrežja preplavljena z različnimi primeri pričeske, ki je postala kultna. Samo v zadnjih 12 mesecih so mullet iskali 7,7 milijard-krat na TikToku in 2,24-milijonkrat na Googlu, kar je neverjetna številka za eno pričesko.

Ne spreglejte:

Vse se je začelo z volčjo pričesko, zato je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo legandarni mullet vrnil na lepotni prestol. Ta vrsta pričeske je idealna za vse tiste, ki si želite divjega, rokerskega videza, ne da bi zapravljali preveč časa za oblikovanje. Malo pene je vse, kar potrebujete, in že ste pripravljeni – bolj neurejeno, bolje je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Vendar pozor, daleč pa od tega, da mullet ne more izgledati elegantno in uglajeno, kar dokazujejo številne slavne dame, ki so nosile to pričesko z rahlo zavihanimi konicami, z manj izrazitimi prehodi med plastmi, kar daje mehkejši in bolj ženstven videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Kakšna je skrivnost takšne pričeske?

Pričeska ustreza vsakemu tipu las in pristaja vsaki obliki obraza. Je izredno enostavna za vzdrževanje in prilagodljiva vsaki situaciji in dogodku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by barbie ferreira (@barbieferreira)

S to pričesko se lahko igrate, kakor koli želite. Morda vam bo lase treba sušiti s fenom ali pa tudi ne, medtem ko lahko z likalnikom za lase ustvarite kakršno koli pričesko, ki jo želite, v le nekaj minutah.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:S to kratkotrajno dieto se znebite odvečnih kilogramov in uravnajte raven sladkorja: Riževa dieta je stroga, a zato toliko bolj učinkovita

Priporočamo tudi:4 "in" in "out" jakne za jesen in zimo 2023: Če sledite trendom, je čas, da te modele pospravite na dno omare

Najbolj brano