To je nov trend barvanja las, na katerega trenutno prisegajo zvezdnice

Ga poznate?

To je nov trend barvanja las, na katerega trenutno prisegajo zvezdnice - Foto: Profimedia

Obstaja veliko lepotnih trendov, za katere bi si želeli, da bi ostali v preteklosti, do nedavnega pa so se na tem dolgem seznamu znašli tudi debeli prameni.  Zvesti trendu posodobitve zastarelih metod, "money piece" prameni so še en dokaz, da nikoli ne smemo prehitro odsloviti trendov.

Vendar pa za razliko od debelih pepelnato blond pramenov, ki so prevladovali na začetku tisočletja, ti novi prameni "money piece" zavzamejo veliko manj prostora in ustvarijo daleč manj drastičen kontrast v odtenkih las. Z dvema opaznima barvnima pramenoma na sprednji strani las, z nežnimi poudarki, videz, kakršnega lahko opazimo pri zvezdnicah, kot so Kim Kardashian, Jennifer Lopez in Beyoncé, so tu, da nekaj starejšim metodam, kot je "balayage", predstavljajo resno konkurenco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Toda preden se odločite za ta videz, morate upoštevati kar nekaj stvari. Sem spadajo iskanje dobrega frizerja, ugotavljanje, kako svetlo je presvetlo, in seveda odkrivanje ustreznega stila, ki je potreben za optimalno uokvirjanje obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Kyle (@thechristopherkyle) on

"Money pieces" se nanaša na tehniko barvanja, pri kateri je sprednja linija las posvetljena, da uokvirja obraz in osveži vašo celotno barvo las. To vam lahko  polepša celoten videz obraza. Z povzdigovanjem običajnih pramenom ali ombré tehnik na sprednjem delu las ustvarimo bolj čutni in prefinjen slog, kot če bi pramena imeli po vseh laseh. Z osredotočanjem svetlejšega odtenka na samo sprednjo stran ustvarimo takojšen okvir za obraz na subtilen način.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew Fitzsimons 🇮🇪 (@andrewfitzsimons) on

Vsekakor tudi koristi zdravju las.

To je odličen način, da osvežite svoj videz in posvetlite barvo, ne da bi jih v celoti poškodovali. Ker je količina obdelanih las veliko manjša od običajnih pramenov, je vzdrževanje veliko lažje kot posvetlitev vseh las. Nenazadnje, vse, kar je enostavno vzdrževati leta 2020, je zmagovalno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zendaya osupljiva v vintidž Versace obleki

Priporočamo tudi: Emma Roberts je blestela v prikupnem nosečniškem stajlingu

Najbolj brano