Džins bomo to jesen nosili kot Jennifer Lopez

J.Lo je džins nosila od glave do pet.

Džins bomo to jesen nosili kot Jennifer Lopez - Foto: Profimedia

Najnovejši videz Jennifer Lopez si zasluži vso pozornost. Zakaj? Ker ni kombinirala le kavbojk, topa iz džinsa in jakno, ampak je poskrbela tudi za ujemajoče se modne dodatke. Za večerjo s svojim partnerjem Alexom Rodriguezom je svojemu stajlingu dodala prešito torbo iz džinsa znamke Coach z zgornjim ročajem in sandale s peto, prav tako iz džinsa.

Oblačenje za zmenek je veščina, ki jo J. Lo obvlada. Prejšnji stajlingi vključujejo obleko iz tvida znamke Chanel, ki jo je nosila s svojimi značilnimi  zlatimi uhani že marca; mornarski kombinezon znamke Gucci v kompletu s svojo cenjeno torbico Chanel 2,55 februarja; in vezeno laneno mini obleko znamke Valentino, ki jo je nosila v začetku avgusta.

Kot obraz znamke Coach ima pevka zagotovljeno polno omaro njihovih modnih dodatkov. Pred kratkim je na Instagramu delila kampanjo za njihovo novo kolekcijo Jean-Michela Basquiata. V kampanji sodelujejo tudi Michael B Jordan, Jeremy Lin, Yang Zi, Paloma Elsesser, Jon Batiste, Kyemah McEntyre in Diana Gordon, skupaj z Basquiatovo nečakinjo Jessico Kelly.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Cate Blanchett znova jemala dih v večerni obleki v Benetkah

Priporočamo tudi: 10 zvezdnic, ki so s svojimi naravnimi lasmi videti popolnoma drugačne

Najbolj brano