Tiktok triki za popolno poletno manikiro: Vemo, kako hitreje posušiti lak za nohte

Prihranite si čas in živce s tem preprostim trikom za hitrejšo in bolj pedantno manikiro. Zagovljamo vam, da ne boste ostali ravnodušni!

Tiktok triki za popolno poletno manikiro: Vemo, kako hitreje posušiti lak za nohte - Foto: Instagram

Manikira opravljena doma je lahko sproščujoč ritual, a tudi resnično stresna izkušnja, kjer razočaranje nastopi v trenutku, ko si odlično nalakiramo nohte in nato pomotoma pokvarimo trud z lepljenjem svežega laka na najbližjo površino.

Čeprav se mnogi raje odločijo za nego nohtov v salonu, je v času počitnic morda to nekoliko oteženo. Med poletnimi počitnicami in potovanji je včasih večji izziv poskrbeti za čudovito manikiro in skrbno negovane nohte, prav tako pa si je včasih težko vzeti dovolj časa, da se lak dokončno posuši. Zato je prav, da se podučimo, kako za svoje nohte poskrbeti iz domačega naslanjača. Rešujejo nas TikTok nasveti z uporabnimi in preprostimi lepotnimi triki.

Ne spreglejte: 

Za to metodo ste gotovo že slišali, morda si je le niste upali preizkusiti, da vam natančno delo ne bi nenadoma spodletelo, a TikTokerji zagotavljajo: potopitev sveže nalakiranih nohtov v ledeno mrzlo vodo pomaga laku, da se ta posuši hitreje, čeprav je še vedno potrebno delno sušenje na zraku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Kako tehnika deluje?

Najpomembnejša je priprava, zato pred barvanjem izberite večjo posodo in jo napolnite s hladno vodo. V posodo dodajte led. Nato nalakirajte nohte – sloji laka naj bodo tanki in med posameznimi sloji naj se lak nekaj časa suši. Če je lak gost ali grudast, obstaja večja možnost napak in 'zlepljenja'.

Po nanosu laka položite roke na ravno površino in počakajte 2 minuti, da se lak posuši na zraku, nato pa jih potopite v skledo z ledeno vodo. Pazimo, da so prsti razmaknjeni in da se ne dotikajo robov pekača. Pustite jih v vodi 3-4 minute. Če na laku opazite majhne kapljice vode, ko jih vzamete iz posodice, pomeni, da je suh (preverite z rahlim dotikom).

Vaša poletna manikira je pripravljena!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katie Holmes je našla popolno modno kombinacijo za hladne poletne večere ali zgodnjo jesen

Priporočamo tudi: Angelina Jolie v najbolj popularnih sandalih poletne sezone: So zelo udobni, enostavni za kombiniranje in vizualno podaljšajo noge

Najbolj brano