Angelina Jolie v najbolj popularnih sandalih poletne sezone: So zelo udobni, enostavni za kombiniranje in vizualno podaljšajo noge

Sandali Angeline Jolie so idealni za poletje 2022, ne glede na to, ali ste zvesti klasiki ali ležernemu stilu oblačenja.

Angelina Jolie v najbolj popularnih sandalih poletne sezone: So zelo udobni, enostavni za kombiniranje in vizualno podaljšajo noge - Foto: Profimedia

Slavna igralka Angelina Jolie je bila pred kratkim v Italiji, kjer je snemala nov film, spremljali pa sta jo tudi njeni hčerki Shiloh in Zahara. Fotografirali so jih tudi med nakupovanjem v Zari, kjer je presenetila prisotne, nato pa še na koncertu evrovizijskih zmagovalcev Maneskin.

Hollywoodsko zvezdnico pozorno spremljajo paparaci, zato ne preseneča, da so fotografije njenih odličnih poletnih stajlingov obkrožile svet.

Preberite tudi: Tudi Angelina Jolie nakupuje v Zari: Kateri kos je pritegnil njeno pozornost? Odkrijte večno klasiko za ženske s stilom

Bel komplet Angeline Jolie je popolna poletna garderoba za ženske nad 40 let

Ob več svojih stajlingih, ki so bili sestavljeni iz ohlapnih, udobnih kosov, je igralka nosila sandale, ki niso ostali neopaženi.

Čeprav smo jo videli tako v slingback modelih kot modernih natikačih, je tokrat nosila sandale s pleteno platformo. Ta model je priljubljen pri mnogih ženskah predvsem zaradi udobja, poleg tega pa podaljšajo noge in so idealna kombinacija za poletje.

Angelina je nosila odprte pletene sandale s platformo v nude odtenku.

Ti sandali so večna klasika poletne obutve in so idealni za vse dame, ki želijo dodati nekaj centimetrov brez izgube udobja. Popolnoma enostavno jih je kombinirati k dnevnim stajlingom vseh stilov.

Angelina Jolie jih nosi z maksi oblekami v vseh odtenkih, lanenimi hlačami in poletnimi pajaci. Mimogrede, te sandale so razglasili za najbolj zaželeno obutev leta 2022.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Razkrit pomenljiv stavek kraljice Elizabete II., ki dokazuje, kako zelo jezna je na Meghan Markle

Priporočamo tudi: Sarah Jessica Parker nosila najbolj klasične in laskave enodelne kopalke za ženske nad 50 let in navdušila

Najbolj brano