Razkrit pomenljiv stavek kraljice Elizabete II., ki dokazuje, kako zelo jezna je na Meghan Markle

Neuradna biografija Meghan Markle z naslovom Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors je izšla, danes 21. julija. Očitno vojvodinja Susseška ni bila vključena v ta novi dokument, ki naj bi se ga po anonimnih navedbah bala.

Razkrit pomenljiv stavek kraljice Elizabete II., ki dokazuje, kako zelo jezna je na Meghan Markle - Foto: Profimedia

Po prvih informacijah, ki so na voljo o tej eksplozivni biografiji, je na straneh omenjenih več neugodnih elementov za ženo princa Harryja. Kraljica naj bi bila na primer zelo razočarana, ko je izvedela, da se žena njenega vnuka ne bo mogla udeležiti pogreba princa Philipa, ker zaradi nosečnosti ne bo mogla potovati iz ZDA.

"Hvala bogu, da Meghan ne bo prišla," je kraljica menda rekla svojim pomočnikom v Buckinghamski palači, ko se je pripravljala na možev pogreb. Od intervjuja z Oprah Winfrey in odhoda zakoncev Sussex v ZDA so odnosi med njima in preostalo kraljevo družino več kot napeti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kombinacija napitkov, ki odpravljajo odvečno maščobo in hkrati povečujejo libido: Privoščite si vaš novi najljubši napitek in hkrati izgubljajte kilograme

Priporočamo tudi: Do gostih las vas ločita le dve navadi pred spanjem: Spodbujajte rast tankih las s temi 6 koraki

Najbolj brano