Sarah Jessica Parker nosila najbolj klasične in laskave enodelne kopalke za ženske nad 50 let in navdušila

Igralka iz serije Seks v mestu je pred kratkim dan preživela na plaži v Hamptonsu in pokazala svojo čudovito postavo.

Sarah Jessica Parker nosila najbolj klasične in laskave enodelne kopalke za ženske nad 50 let in navdušila - Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker je na sončen dan na plaži v Hamptonsu popoldan  preživela na najbolj sproščen in svež način, vendar brez izgube sloga. S knjigo v roki in v spremstvu svojega moža Matthewa Brodericka je umetnica potrdila, da ji videti odlično v vsakem videzu, in pokazala svojo postavo v zelo sproščene stajlingu.

Preberite tudi: Sarah Jessica Parker na premieri Plaza Suite nosila svetlo roza obleko naših sanj

Sarah Jessica Parker nosila konfuzen stajling, ki ga Carrie Bradshaw ne bi nikoli odobrila

Gre za osnovne črne kopalke s trikotnim izrezom, ki je eden njenih najljubših, saj ni prvič, da se je odločila za ta mode. Čez kopalke je igralka izbrala potiskano obleko v zeleni barvi, s katero je na plažo prišla pripravljena ležati na pesku in brati v tišini. Seveda pa so prave zvezde obleke dodatki, saj se je odločila za temna sončna očala in dve veliki torbi za plažo, v katerih je lahko nosila brisače, kreme in vse, kar potrebujete za preživljanje dneva na plaži.

Igralka je ležala in brala knjigo ob zvoku valov v ozadju in sončnih žarkih, ki so se uprli na njeno kožo. Sarah Jessica Parker se pri 57 letih še vedno ponaša z zavidanja vredno postavo. Umetnica, ki že od nekdaj živi zelo zdravo ter je ljubiteljica vadbe in lepotne nege, nas je s svojo postavo pustila brez besed. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj imata skupnega Urška Klakočar Zupančič in Melania Trump?

Priporočamo tudi: To poletje se v modo vrača ta majica iz našega otroštva, vendar v odrasli različici

Najbolj brano