Pozabite na francosko manikiro in raje izberite to kontroverzno barvo poletja

19. 7. 2022
Pozabite na francosko manikiro in raje izberite to kontroverzno barvo poletja (foto: Instagram)
Instagram

Vas črna barva nohtov ne prepriča? Pustite se presenetiti, morda vas navduši ta skrivnosten temen trend. 

Poletje je polno sonca, sproščenega vzdušja, počitnic in življenja v živih barvah. Luč sveta ponovno uzrejo lahke in barvite poletne obleke, v podobnih tonih pa radi obarvamo tudi svoje nohte. Saloni in strokovnjaki za nohte se že vse leto pripravljajo na zapletene, pisane nohte, mešane barve ter veliko ročno narisanih rož in sončnih vzorcev. Vendar pa obstaja subtilen trend nohtov, ki to poletje nasprotuje živahnemu statusu quo: Črne francoske konice nohtov. Če niste najbolj poletno naravnani, vam vročina ne ustreza in komaj čakate, da poletje mine, da se boste lahko vrnili k svojim udobnim emotivnim manikiram, imate srečo, saj to sezono med vsemi maksimalističnimi manikurami ostajajo minimalistični črni francoski nohti.

Seveda smo vedno vedeli, da nam francoske manikure ne bodo pobegnile in tudi če se umaknejo na stranski tir, se vedno vrnejo v polnem zamahu. To poletje pa se zdi, da se elegantni lepotni navdušenci odločajo za delne francoske manikire, pri katerih je polmesečna konica prisotna le na enem ali dveh prstih, medtem ko so drugi nohti goli ali okrašeni z nežnimi, ročno narisanimi vzorci - odlična alternativa, če se ne morete povsem ločiti od francoskih konic, vendar želite poskusiti nekaj novega.

Ne spreglejte: 

Če je tvoje vzdušje poletno in si želiš živeti v barvah, ne misli, da si moraš omisliti črno francosko manikuro, da boš v trendu - drzne manikure, kot so bleščeče zeleni nohti in marmornati vrtinci, so še vedno visoko zaželeni za poletje, kar dokazujejo tudi najbolj prikupne manikure na Instagramu v tem tednu.

Spodaj si oglejte 9 čudovitih idej za nohte všeč in jih boste želeli čim prej ponoviti.

1. Rjavi cvetlični nohti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Raiana (@ingridraiana_)

Všeč nam je, kako ta manikira vključuje tri modne vzorce za oblikovanje nohtov, a hkrati naredi čudovit subtilen zaključek, ki ne bode v oči. Kombinacija vrtinca in cvetličnega vzorca s francoskimi konicami lahko povzroči, da je manikura videti naporna, vendar nežni rjavi in nude odtenki vse skupaj uravnotežijo.

2. Zeleni bleščeči nohti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐖𝐢𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐍𝐚𝐢𝐥𝐬 (@willow.nails)

Čeprav obožujemo večbarvno manikiro, nekaj v enobarvnem (a nič manj vznemirljivem) videzu nohtov prav tako zelo zadovoljivo razburka del naših možganov. Ta optimistična poletna manikira uporablja le nekaj odtenkov svetlo zelene barve in nekaj dobro nameščenih kamenčkov, da ustvari 10 različnih vzorcev - enega za vsak noht, brez ponovitev.

3. "Happy Hour Nails"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1-800-NailMe (@1.800.nailme)

Ta poletna koktajl manikira je izredno ljubka. Všeč nam je, da ohrani nohte preproste z neprozornim nude odtenkom, in tako umetniške poslikave veliko bolj zasijejo. Si tudi vi ob gledanju v to manikiro želite hladen Aperol spritz? 

4. Črna francoska manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by london nail artist. (@corrinnabianca)

Črni francoski nohti so eleganten preobrat v tradicionalnem dizajnu, to manikiro pa lahko ponosno nosite prav vse leto. 

5. "Mix and Match" manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lights Lacquer (@lightslacquer)

Zeleni in modri nohti so zagotovo eni naših najljubših poletnih odtenkov, poleg tega pa smo navdušeni nad mešanjem postavitve nohtov, da se doseže dodatna intriga. Če niste navdušeni nad umetninami na nohtih, lahko na ta preprost način še vedno popestrite svojo klasično manikiro.

6. Popolna poletna manikira

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails Art (@aitanassalon)

Svetle neonske barve so sinonim za poletje. Čeprav jih obožujemo, morda niso vedno naš prvi izbor, saj so lahko hitro preveč izraziti za vsak dan, a so popolna kombinacija za počitnice. 

7. Vzorec poletnega marmorja

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Ti nohti so resnično čudoviti, všeč nam je, kako rožnata barva usmerja poletno cvetje, celotno manikiro pa je enostavno izvesti doma. Vse, kar zares potrebujete, je gobica za ličila, s katero nanesete lak za nohte. 

8. Pisani oblački

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bellacures (@bellacures)

Že prej smo se igrali s tradicionalnimi vzorci oblakov, vendar je ta večbarvna različica, navdihnjena z 90. leti, tako zabavna in primerna za poletje. Ta sezona je čas, da v celoti sprejmete barve, in če se ne morete odločiti, kateri odtenek izbrati, zakaj ne bi poskusili kar z vsemi naenkrat? 

9. Ljubki odtenki marelice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Ta barva je popoln sezonski nude, ki dopolnjuje vse živo pisane obleke ali povsem bež komplete, ki jih nameravamo nositi to poletje. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na leopardji vzorec, to poletje ga je zamenjal da drzen živalski potisk

Priporočamo tudi: Kako nositi krilo z nizkim pasom, če ne marate nizkega pasu