5 brezčasnih lepotnih trendov, ki jih je bilo mogoče uzreti na modni reviji Chanel Haute Couture: Zagotovite si Chanelov poletni videz

Od čudovitega svilenega obroča v laseh do kratkega paža in sijočega laka za nohte - s Chanelove modne revije najboljši navdihi za poletni videz. 

5 brezčasnih lepotnih trendov, ki jih je bilo mogoče uzreti na modni reviji Chanel Haute Couture: Zagotovite si Chanelov poletni videz - Foto: Profimedia

Lepotni videz supermodelov z modne revije Chanel Haute Couture jesen/zima 2022 2023, ki sta ga oblikovala Lisa Butler za ličenje in James Pecis za pričesko, je pomemben vir navdiha za poletne lepotne trende. Kratki kodri, naravne dimne oči, dodatki za lase. Na tem mestu so ličila in pričeske z modne revije postali lepotni trendi Chanel Haute Couture, povzeti v petih bistvenih točkah. Visoka moda je morda platforma za bujno domišljijo, odziv na duh časa ali pa predstavitev tehnične spretnosti ateljejev in trgovcev, ki te ateljeje oskrbujejo z izjemnim tekstilom, dodatki in okraski.

Ne spreglejte: 

Virginie Viard je že drugič zapored zamenjala običajne prostore Grand Palais za konjeniško šolo Étrier de Paris, kjer je predstavila svojo kolekcijo visoke mode FW22/23.

Razkošne obleke, okrasne podrobnosti in nasičene barvne odtenke so umirili Chanelovi lepotni vzorci: čista matirana koža, nežno vtisnjeno rožnato rdečilo, gole ustnice in razmazano črno črtalo okoli oči.

1. Kratki paž

Paži supermodelov na Chanelovi modni reviji so bili tokrat nekoliko krajši in so segali pod brado. Opazili smo lahko svež in privlačen videz, ki potrjuje, da je kratek paž vedno v modi. 

2. Taupe smokey eyes

Na Chanelovi modni reviji je odtenek taupe izpodrinil črno barvo in dimljene oči spremenil v svetlejšo, toplejšo in bolj naravno različico.

3. Ohlapno valoviti lasje

Velik trend za poletje 2022, neo-wavy, z ohlapnimi dolgimi valovitimi lasmi, ki ponujajo gibanje, stavijo na sproščenost, s pridihom uporniškega čuta, vse ro je bila glavna pričeska na Chanelovi modni reviji. Puhast in rahlo skodran las je bil naraven, mladosten in čudovito umirjen v primerjavi z Viardovimi vzorci. Klobuki in veliki črni loki so bili zaključna točka nekaterih videzov - dva trajna Chanelova lepotna simbola, ki sta danes enako pomembna kot pred 100 leti.

4. Couture obroči za lase

Maksimalni svileni obroč je bil ključni element pričesk supermodelov na modni brvi. V črni ali beli barvi je oblekam na modni brvi vdihnil francoski šik. 

5. Prelivajoči se nohti

Sijajni lak za nohte z odsevnimi pigmenti je kratkim, naravnim nohtom modelov dodal svetleč pridih. Že si lahko predstavljamo, kako bež-rožnati odtenek poleti poudari zagorelo kožo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 diet slavnih dam, ki zares delujejo: Primeri jedilnikov žensk, ki ne podpirajo stradanja

Priporočamo tudi: Pozabite rdeče nohte, to je najbolj priljubljen poletni trend manikire

Najbolj brano