Pozabite na leopardji vzorec, to poletje ga je zamenjal da drzen živalski potisk

Poleti so v modi potiski za še bolj živahen videz. V letošnji poletni sezoni se vrača vzorec zebre. 

Pozabite na leopardji vzorec, to poletje ga je zamenjal da drzen živalski potisk - Foto: Instagram

Sonce sije, nebo je modro in naša želja po barvah in vzorcih je močna. Zato je to odlična sezona za preizkušanje novih stvari in okrepitev naše garderobe. Živalski potisk je pionir na področju potiskov. Medtem ko se leopard in piton prilagajata vsakemu letnemu času, se zdi, da je na Instagramu to poletje v vzponu še en vzorec: vzorec zebre. 

Vzorec zebre: kako ga nositi leta 2022?  

Zebrin vzorev je nepogrešljiv v svetu vzorcev. Z lahkoto se prilagaja vsem kosom v naši garderobi, saj se odlično ujema z vsemi kosi. A čeprav se na to zlahka navadimo, je včasih težko najti navdih. Na našo srečo nam vplivneži Instagrama svetujejo, kako ga v letu 2022 ukrotiti v slogu.  

Suknjič

Blazer je tako kot zebrasti vzorec klasika v naši garderobi. Kombinacija obeh, kot to počne @maripracharova, je zato varna. Eleganca suknjiča bo v popolni simbiozi z ekscentričnostjo dvobarvnih črt našega potiska, kar zagotavlja eleganten in izviren rezultat. Lahko ga kombinirajte z zelo pisano obleko ali z bolj diskretnim kosom, kot je črna obleka.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariana Prachařová (@maripracharova)

Hlače

Če si ne upamo pokazati svoje ekscentričnosti na zgornjem delu telesa, zakaj je ne bi pokazali na spodnjem delu? In za to ni nič boljšega kot sprejeti zebrasti potisk na hlačah. @marinade_daily je z veliko natančnostjo našla popoln način za nošenje tega vzorca. Za kombiniranjen je izbrala preprosto belo srajco, ki jo je povezala s krojenim zgornjim delom, kar je trenutno trend. Rezultat je eleganten, a izjemno moderen komplet z dozo izvirnosti, ki nam je všeč.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria (@marinade_daily)

Od glave do pet

Celoten videz od glave do pet je namenjen najbolj drznim. Vendar je v tem primeru zelo enostaven za nošenje. Vzemimo za primer @patricialehmann, ki se je odločila za usklajeno srajco in hlače z drobnimi zebrastimi črtami. V kombinaciji s črnimi dodatki pa je popolno zaključila videz.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐏𝐀𝐓𝐑𝐈𝐂𝐈𝐀 (@patricialehmann)

Kopalke

In da, zdi se, da je zebrasti potisk v tej sezoni najbolj cenjen na kopalkah. Na enem ali dveh kosih bo v naš videz vnesel slastno divjo plat. Njegova prednost? Kopalkam daje določen odmerek svetlobe, ki ga poudari naša koža, ki je zaradi sonca nežno zlata.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S H I R A N (@shiranbrachaa)

Fotografije: Instagram/@mialuckie

Preberite še: Ana Klašnja je nosila to mini obleko iz Zare

Priporočamo tudi: Kraljica Letizia dokazala, da so klasični salonarji v tej barvi kos, ki ga potrebuje vsaka ženska, saj podaljšajo silhueto in se podajo k vsemu

Najbolj brano