Prozorno črtalo za oči je najbolj prefinjen lepotni trik, kar jih je bilo kdaj videti na Tik Toku

Prozorno črtalo za oči je idealno za tiste, ki se šele učijo ličenja ali nimajo dovolj mirne roke, da bi narisali brezhibno linijo. Za poudarjanje oči potrebujete le še korektor in čopič.

Prozorno črtalo za oči je najbolj prefinjen lepotni trik, kar jih je bilo kdaj videti na Tik Toku - Foto: Profimedia

Prozorno črtalo za oči, ste ga pripravljeni preizkusiti?

Prosojno črtalo za oči, najnovejši viralni trend na platformi za mini videoposnetke, je morda tudi najbolj domiseln doslej. To je seveda močna izjava. Ker nas je Tik Tok navadil na stalen dotok novih idej za uporabo ličil, sedaj že vemo, da lahko pričakujemo marsikaj, od resnično epskih pogruntavščin in tistih malo manj. Pri nekaterih morate podlago razredčiti v kozarcu vode, pri drugih morate nanesti rdečilo okoli oči: brez dvoma so vedno eksperimentalne, zabavne in si jih želite preizkusiti. Med vsemi pa je le malo resnično obetavnih.

Ne spreglejte:

Transparentno črtalo za oči pa obljublja, da prinaša nove razsežnosti lepote. Najprej zato, ker poenostavi uporabo izdelka, ki ima močno preoblikovalno moč na očeh, vendar ga je tudi zelo težko uporabljati. Za popoln mačji pogled potrebujete veliko treninga in mirno roko. Izpopolnjevanje tehnike zahteva potrpežljivost in predanost, zato mnogi na koncu obupajo. Vendar so ustvarjalci v Tik Toku navajeni razmišljati na drugačen način. Tako so iznašli tehniko, ki ni le popolna za začetnike, temveč je tudi izjemno naravna in prijazna do poletja, s čimer se ujema z estetiko Clean Girl, ki je zelo priljubljena na družbeni platformi. 

@lenkalul what do you think? 👀 ib @May Akhtar 🤍 #transparenteyeliner #eyeliner #makeup ♬ Efecto - Bad Bunny

Zamisel je očitno prišla od ustvarjalca vsebin Maya Akhtarja in hitro postala trend, ki je osvojil splet. Ta lepotni trik je v osnovi sestavljen iz uporabe korektorja za risanje, ki bi ga lahko imenovali tudi obrnjeni liner, saj je uporabljena barva naravna barva vek.

Transparentno črtalo za oči in orodja za uporabo

Pri tej tehniki je zelo pomembno, da se zavedate, da je vse, kar potrebujete, najverjetneje že v vaši kozmetični torbici. Skratka, nobenih norih stroškov ali izdelkov, ki jih ni mogoče najti niti na spletu. Vse, kar potrebujete, je korektor, tekoči ali kremni, in majhen čopič. Nič več.

Transparentno črtalo za oči, kako ga uporabiti?

V tem primeru se uporabi naravni pigment vek: zato je pomembno, da izberete korektor, ki je nekoliko svetlejši od naše kože. Tako naravna barva kože še bolj izstopa. En čopič tudi ni vreden drugega. Potrebujete natančen, s čvrstimi ščetinami in poševnim rezom. Če se želite prepričati, da ste izdelek dobro zmešali, uporabite navlaženo gobo.

Prednost te tehnike je, da je ne le dosegljiva vsakomur, temveč tudi, da je končni učinek zelo prefinjen: rezultat, ki pri Tik Toku, kjer se pogosto pretirava v imenu presenečenja, ni samoumeven. Poleg tega je rezultat na očeh izjemen, saj polepša, podaljša in dvigne pogled. To, kar počne običajni črtalo za oči, brez skrbi glede simetrije in razmazovanja. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Elegantne hlače po vzoru visoke mode so eleganten trend za jesen in zimo 2022

Priporočamo tudi: Penelope Cruz osupljiva v klasičnih bikinkah z živahnim potiskom

Najbolj brano