Elegantne hlače po vzoru visoke mode so eleganten trend za jesen in zimo 2022

Široke ali oprijete pri gležnjih, iz tekoče svile ali polnih bleščečih tekstur. Vse najbolj elegantne hlače iz visoke mode, ki jih bomo nosili to jesen.

Elegantne hlače po vzoru visoke mode so eleganten trend za jesen in zimo 2022 - Foto: Profimedia

V središču modnih kolekcij jesen-zima 2022/2023, predstavljenih v Parizu, so hlače v svojih najbolj prefinjenih, elegantnih, čutnih in dragocenih deklinacijah: veličasten vstop med velike klasike visoke mode. Tukaj so vse različice, ki smo jih videli na modnih brveh in ki bodo zvezde naslednjih trendov za jesen-zimo 2022 2023. 

Zelo široke hlače

Široke hlače so se v letu 2022 ponovno uveljavile in so v prefinjeni različici med najpomembnejšimi trendi Couture. Chanel jih je predstavil v obleki iz tvida v sivih odtenkih, po možnosti v kombinaciji z mehkimi suknjiči.

Hlače z visokim pasom

Giambattista Valli je predstavil široke hlače z zelo visokim pasom, ki jih zapirajo voluminozni loki. V črni in električno zeleni barvi so eleganten dodatek k drugim vrhnjim oblačilom, kot so dolgi plašči.

Žametne hlače

Žamet je poln in gladek, z mavričnim sijajem, in je ena najdragocenejših tkanin. Daniel Roseberry jo je v svoji najnovejši kolekciji Schiaparelli raziskal ne le v večernih oblekah, temveč tudi v elegantnih hlačah, ki lahko spremenijo pogled na formalni dogodek.

Bleščeče hlače

Svilena oblačila z orientalskim pridihom so že dolgo prisotna v kolekcijah Giorgia Armanija. Na modni reviji Armani Privé je tekoče svetleče hlače v različnih odtenkih roza in modre barve primerjal s potiskanimi suknjiči in tako ustvaril igro barvnih kontrastov. Zaradi bleščečega, a mehkega učinka je videz eleganten, ne da bi bil preveč formalen.

Hlače po meri

Jean Paul Gaultier z nepričakovano kombinacijo spremeni klasično razpoloženje črtastih hlač po meri. V tem primeru je to storil s krojenim in vrezanim suknjičem, okrašenim z ikoničnim stožčastim modrčkom znamke. Beli škornji dajejo videzu eleganten in ležeren pridih.

Od hlač do vrečastih kavbojk

Ključni elementi kolekcije visoke mode Jeana Paula Gaultierja so bili našitki, vrečaste kavbojke in kovinski učinki. Raztegnjene hlače, pol iz belega platna, pol iz rahlo delavskega džinsa, so bile združene z zlatimi sandali na platformi maksi z bleščicami.

Teksturirane hlače

Balenciagine hlače s perlicami in bleščicami z obrobami, ki so idealne za zamenjavo oblek na večernih zabavah, lahko nosite s preprostimi, minimalističnimi zgornjimi deli, ki jim manjka teksture.

Ohlapne hlače, a oprijete ob gležnjih

Armani Privé je dokazal, da so elegantne hlače dobrega kroja, srajca in plašč brezhiben komplet za vsako uradno priložnost. Hlače z visokim pasom, ploskim pregibom in oprijete pri gležnju, v hladnih odtenkih, kot sta siva in elegantna modra, pa tudi v pastelnih barvah, se odlično ujemajo z visokimi petami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če imate redke lase, v šampon dodajte ti dve sestavini: to je trik, s katerim lasje hitreje rastejo in manj izpadajo

Priporočamo tudi: Zakaj ima Kate Middleton na rokah pogosto obliže? Preverite, kaj skriva pod njimi

Najbolj brano