Pričeska Monice Belluci je napovedala največji trend letošnje zime

Pri svojih 57-ih je še vedno videti odlično.

Pričeska Monice Belluci je napovedala največji trend letošnje zime - Foto: Instagram

Če ste Monica Bellucci, si lahko privoščite vsak videz, ki bo na vas vedno izgledal čudovit. Kratka, dolga, zelo temna ali platinasto blond, ni stila, ki ga ne bi uspeli pripeljati do popolnosti. Tudi s svojo novo pričesko je umbrijska igralka preprosto božanska: zdrav las, v naravni prelivajoči se rjavi barvi in pričeska popolnoma primerna obrazu in starosti, klasična, a nikoli banalna. Govorimo o popolnem trendu las, ki bo med damami prevladoval to zimo 2021 in 2022.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Zasluga za ta prečudovit videz, ki se odlično poda njenemu obrazu in starosti  gre predvsem profesionalno opravljenem striženju, ki samo strukturo las in posledično obliko obraza naredi mehkejšo, saj so spodnje konice malce krajše in zavite, tako pa celotnemu videzu prinesejo tako potrebno nežnost. Pomemben del celotnega videza pričeske je posvetlitev na konicah las, Monica Belucci je tokrat izbrala malce svetlejši, bakren odtenek, ki njen obraz izrazito pomladi in osveži, barva pa je le malenkost svetelejša od njene naravne brave.

Letošnja strateška izbira, ki jo narekujejo lepotni trendi ni samo ena, prva je morda malce bolj "stroga" , in sicer govorimo o enakomerni dolžini las in barvi, ki se enakomerno prilega, vendar pozor, prihaja trend, ki ponuja več dinamike in domišljije. Tudi tisti, ki si v sklopu svoje pričeske želite več igranja, šik videza, lahkotnega vetriča v laseh in seveda domišljije, imate zdaj priložnost, da se odločite za nekaj novega, odločite se lahko za stopničasto striženje. Slednje bo lasem dodalo volumen in svež videz. Za piko na i spodnjim konicam dodajte malce barve in dobili boste lahkoten, mladosten videz. Dejstvo je, da  preveč strogi videzi neizogibno utrdijo obraz, poudarijo gube in obris oči, ki ni več svež in je pravo nasprotje bolj niansiranih in večplastnih pričesk,  ki imajo pravo moč proti staranju. Poleg tega pa takšna oblika in dolžina puščata veliko svobode pri oblikovanju pričeske, kjer je njena glavna lastnost vsestranskost, idealna za tiste, ki se radi igrajo s svojim slogom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

In ko smo ravno pri barvah, se moramo dotakniti te čudovite, naravne barve las, ki rahlo spominja na čokoladen odtenek, Monica pa z njo izgleda čudovito. Njeni lasje so čudovito rjavi, morda prijetno čokoladni, diskretni bakreni odtenki pa so tisti, ki poskrbijo za svežino na obrazu in so pri mešanju barv vedno dobrodošli. Njena dolžina ni ne pretirano dolga, kaj šele  kratka, izraža pa ravno pravšnjo mero elegantnosti in prefinjenosti, vse kar takšna dama potrebuje in želi. Naše mnenje je, da izgleda prav šik in damsko. Drame dame, morda je čas, da tudi same malo popestrite svoj videz in pričesko? Če se odločite za videz Monice Belucci, nikakor ne morete zgrešiti. 

Fotografije: Instagram/@monicabellucciofficiel 

Preberite še: Zmanjšajte izpadanje las s samo eno naravno sestavino: uporablja se že stoletja in ima čaroben učinek

Preberite tudi: 10 najlepših pletenih jop, ki jih potrebujete za to zimo

Najbolj brano