Monica Bellucci odslej blondinka? Videti je osupljivo!

Italijanska igralka je na svojem Instagramu objavila fotografijo iz prihajajočega filma. Za ta celovečerni film je Monica Bellucci svojo značilno rjavo zamenjala za blond barvo.
 
 

Monica Bellucci odslej blondinka? Videti je osupljivo! - Foto: Profimedia

Diskretna, a zelo zaposlena Monica Bellucci ima vrsto projektov. Potem, ko je v gledališču več tednov igrala La Callas, se je igralka vrnila tudi na filmska platna. Med njenimi naslednjimi celovečerci je film The girl in the Foutain, ki sledi zgodbi švedske igralke Anite Ekberg, vodilne igralke v času razcveta italijanske kinematografije. Naturalizirana Italijanka, Anita Ekberg je svoj vrhunec dosegla po izidu kultnega filma La Dolce Vita. Ta blondinka večne lepote je danes ena večnih ikon. Da bi uspela v svojem nastopu, je Monica Bellucci zato svojo značilno rjavo zamenjala za blond barvo. Na svojem Instagramu je razkrila tudi fotografijo s snemanja. Rezultati? Njeni občudovalci so nad njeno preobrazbo navdušeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Če vam je všeč eleganten slog Monice Bellucci, si tukaj lahko ogledate še več njenih videzov:  

Če je Monica Bellucci ena tistih žensk, ki stavijo na svoje lase, se igralka za kakšen dan rada prelevi v blondinko. Njena skrivnost? Lasulje, seveda. Leta 2008 je zvezda ustvarila naslovnico francoske ELLE s svetlimi lasmi v stilu Brigitte Bardot. Deset let kasneje izkušnjo ponovi tako, da se pojavi z blond pažem na reviji "Madame Figaro".

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Skandinavke obožujejo ta jesenski trendovski kos (+kje kupiti)

Priporočamo tudi: Kourtney Kardashian je zaročena! Poglejte si vse najlepše stajlinge, ki jih nosi na zmenkih s Travisom

Najbolj brano