Presenetljiva preobrazba Monice Bellucci: Igralka se je odločila za rdečkast lesk, ki njene lase elegantno poenoti

Popolna alternativa bakreni barvi so (skoraj) rdeči lasje čudovite igralke.

Presenetljiva preobrazba Monice Bellucci: Igralka se je odločila za rdečkast lesk, ki njene lase elegantno poenoti - Foto: Profimedia

Da je rdeča barva las v tem trenutku najbolj priljubljena, je že dobro znano: njene interpretacije segajo od zelo svetle blond do temno rjave. Oranžna in njeni derivati so odtenki, ki niso všeč vsem in niso videti dobro na vseh. Če želite lase ogreti, kot to želijo trendi, vendar ti toni niso za vas, se lahko zgledujete po najlepši med vsemi, Monici Bellucci, ki se je odločila za skoraj rdečo pričesko. Kot je razvidno iz najnovejših fotografij na družabnih omrežjih, se je igralka odločila za bogatejšo rjavo barvo s pridihom rdeče, ki ni preveč živahna, temveč lase preprosto poenoti.

Ne spreglejte:

Za koga je primerna rdečerjava barva, kot jo ima Monica Bellucci?

Ta nekoliko svetlejši odtenek osvetli igralkin čudovit obraz in mu da mehak pridih. Sence se umaknejo v ozadje, tudi po zaslugi mehko oblikovane srednje dolge pričeske z daljšim frufrujem, ki poudari videz. Videz, po katerem se lahko zgleduje vsak, ki išče mehak rezultat, enostaven za nošenje, ki poživi tanke lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Če želite izvedeti, ali so kostanjevi in oranžni odtenki primerni za vas, je odgovor zelo preprost: če niste naravni rdečelasci ali na splošno nimate zlate polti, verjetno niso najbolj primerni. Bež ali rožnata koža najde popolno ujemanje v rožnati (na blondinkah) in češnjevo rdeči (na rjavolaskah), ki ju ni treba nujno razumeti kot svetla in živahna, temveč kot idejo odseva, svetlobe in desaturacije.

Kako doseči ta videz?

Če želite doseči enako rdečkasto rjavo barvo, kot jo ima Monica Bellucci, lahko uporabite zeliščna barvila ali tonerje v barvi mahagonija, da zagotovite naravno barvo, ali pa si naredite pramene v odtenkih, ki se mešajo z vašo rjavo barvo. Po drugi strani pa bo barva dala popoln rezultat, saj bo prebudila naravno tridimenzionalnost las, hkrati pa bo prekrila sive lase. Skrivnost je v tem, da izberete ton, ki je zelo podoben naravnemu, kot v primeru Monice Bellucci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kate Middleton s povsem novo temnejšo barvo las: Idealen odtenek za zimo, saj poudari vaše poteze

Priporočamo tudi:To so astrološka znamenja, ki bodo v mesecu februarju obogatela: Raki bodo morali ukrepati odločno, nekoga pa čakajo znatne finančne nagrade

Najbolj brano