Pozabite na francosko manikiro: To je nov trend te sezone, ki je vedno videti elegantno, zvezdnice pa ga obožujejo

Če želite nositi "temno" manikiro brez gotske konotacije tega trenda, ima model in poslovna ženska Hailey Bieber kjuč do popolnih nohtov. Odločila se je za imitacijo slavnega kristala oniksa.

Pozabite na francosko manikiro: To je nov trend te sezone, ki je vedno videti elegantno, zvezdnice pa ga obožujejo - Foto: Profimedia

Gotika, emocore in celo domina so trendi letošnje jeseni in zime 2022/2023. Zato je logično, da so črni nohti v tej sezoni na dnevnem redu, z majhno pomanjkljivostjo, da jih veliko ljudi ne vidi kot del svojega bolj klasičnega sloga. Čeprav je res, da ta videz veliko naredi, ko gre za dodajanje ali odvzemanje punkovske plati, ki jo ima črna manikira, se bolj klasične ženske izogibajo tega močnega odtenka. Rešitev? Hailey Bieber jo ima, mi pa jo bomo posnemali.

Ne spreglejte:

Pred nekaj dnevi je manekenka in poslovna ženska na svojem profilu na Instagramu delila serijo fotografij, na katerih je nosila gotski make-up, z ustnicami v močni bordo barvi. Toda našo pozornost je pritegnila njena črna manikira. Ker je kraljica glaziranega učinka (popularizirala je manikiro z učinkom kože in glazure) kljub najtemnejši barvi v kromatični paleti uspela tudi temu odtenku dodati kultni odtenek sijaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey Bieber ima nohte z učinkom črnega kristala oniksa, kar pomeni, da posnema sijočo površino slavnega poldragega kamna, s čimer doseže veliko bolj prefinjen videz kot pri običajni manikiri v tej barvi. Poleg tega so to nohti, ki poudarijo roke in jih, kot se pogosto zgodi pri tej barvi, celo stilizirajo, saj vizualno podaljšajo prste. Tudi to ni zapleteno, saj uporabite črn lak za nohte z veliko pigmentacije (ali nanesite več nanosov, če ni dovolj prekrivni) in ga vedno zaključite z geliranim vrhnjim premazom. 

Pogled na najnovejše videze vrhunske igralke je najboljši dokaz vsestranskosti teh nohtov iz črnega oniksa, saj jih je nosila z najrazličnejšimi oblačili, od popolnoma črnega videza za večerni izhod do udobne kamelje obleke za sprehod in formalne obleke za intervju. Prevzemanje temnih trendov še nikoli ni bilo tako enostavno (ali bolj elegantno).

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham v čevljih, ki si jih boste želeli tudi sami: Bleščeči mrežasti škornji so zasnovani za moderno Pepelko

Priporočamo tudi:Viralen make-up za fotografije za potni list: Sledite tem preprostim korakom za zagotovljeno popoln videz

Najbolj brano