Na letošnji novoletni zabavi bomo pričesko nosili tako

Pred nami je sezona zabav.

Na letošnji novoletni zabavi bomo pričesko nosili tako - Foto: Profimedia

Ravno ob pravem času za praznično sezono in skupek zabav, ki prihajajo z njo, se je pojavil nov, bolj iskriv način, kako nositi vašo pričesko, kot smo jo lahko videli na Janelle Monae, Alicii Keys in Zazie Beetz.

Pri tej pričeski za zabave, ki jo lahko nosite tudina običajen dan s kavbojkami, se vse vrti okoli bleščečič dodatkov, okraševanja kit ali visokih fig z diamantki in perlicami. 

Trend smo najprej opazili pri Janelle Monae v Los Angelesu, kjer se je odločila za velike diamantke, ki jih je skrbno prilepila po svoji sisoki figi. Janelle je dobesedno sijala.

Potem smo trend videli na Alicii Keys, ki v svoje kite redno plete tudi druge materiale, kot sta usnje in trak. Posodobitev videza z nizom manjših diamantkov je njen nedavni stil kite povzdignil na povsem novo raven, nismo pa prezrli niti spretnosti oblikovanja krajših las ob lasišču, ki jih je pevka tudi okrasila. Kot lepotne pike, ampak za njene lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

V bistvu je Aliciin Instagram zakladnica za tiste, ki potrebujejo nekaj navdiha za okraševanje pričesk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyron Machhausen (@tyronmachhausen) on

Tisti, ki obožujete perle, boste vzljubili Zazie Beetz, ki je prav tako prevzela trend, ko je svojo visoko figo olepšala s kopico perlic. Zazijine drobne kite so bile zasukane v ohlapno figo, po kateri so bili raztreseni biseri vseh različnih velikosti.

Zdaj lahko pozabite na bleščeče oči ali ustnice in se odpoveste prefinjenemu ličnju v korist okrašene pričeske, ki kriči 'zabava', vendar zahteva veliko manj truda.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Pozabite na seksi jopice, to je najbolj priljubljen trend puloverjev te sezone

Priporočamo tudi: Kate Middleton je opustila svojo najbolj prepoznavno pričesko

Najbolj brano