Manikira Selene Gomez je poletna različica te klasične barve

Ali enobarvna manikura Selene Gomez označuje konec trenda večbarvnih in okrašenih nohtov?

Manikira Selene Gomez je poletna različica te klasične barve - Foto: Profimedia

Kljub svojim vrhunskim kostumom za turneje, približno 12 hkratnim kariernim podvigom in večjem družbenim vplivu kot nekateri svetovni voditelji, je Selena Gomez ženska, ki lepoto radaohranja preprosto. Pogosto jo lahko najdete z lahkimi, prefinjenim klasikami, kot so temne ustnice, gladke fige, črno črtalo za oči in celo enobarvna manikura - legitimno izstopajoča v absolutnem morju dovršenih poletnih stilov nohtov. Ta manikira, večno v slogu, je še vedno priljubljena, ko so Selenini neonsko rdeči nohti, povezani z vrsto ujemajočih dodatkov, prevzeli Instagram in TikTokove komentarje z oboževalci, ki si želijo natančno vedeti, kakšen odtenek se nosi ta trenutek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Nazadnje, ko smo videli njene nohte, je razkazovala osupljivo manikuro v živo zelenem odtenku. Svetleči, neonski nohti, ki jih je izpilil vrhunski hollywoodski manikir Tom Bachik, so bili del Seleninega fotografiranja kopalk LA'MARIETTE. Toda ta nova barva je prav tako privlačna, a še bolj vsestranska. Tudi sama barva, ki lebdi nekje med toplo tonirano rdečo in vpadljivo oranžno, je dovolj preprosta, da ne odmakne pozornosti od pevkinega preostalega videza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Toda tisto, kar je Selenine oboževalce resnično prevzelo, je bilo tisto, s čimer je kombinirala svojo barvo nohtov. Za videoposnetek na TikToku si je pevka oblekla češnjevo rdečo majico s kratkimi rokavi, svetlo rdeče ustnice, v rokah drži klasično rdečo pločevinko kokakole, med tem ko v kamero pove: »Torej bereš njegovo astrološko karto, njegovih rdečih alarmov pa ne opaziš?". Rdeči alarm, nikoli. Rdeči nohti, vedno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako se poleti dobro obleči s 5 enostavnimi kosi, primernimi za vse starosti

Priporočamo tudi: Ne veste, kako nositi široke kavbojke? Elsa Hosk ima odgovor

Najbolj brano