Kako se poleti dobro obleči s 5 enostavnimi kosi, primernimi za vse starosti

Osnove popolne poletne garderobe.

Kako se poleti dobro obleči s 5 enostavnimi kosi, primernimi za vse starosti - Foto: Instagram

Kako se dobro obleči poleti, je preprosto s temi petimi lastnostmi: tukaj so oblačila in dodatki, primerni za vse starosti, zasnovani tako, da imajo popoln videz.

Pogosto se pogovarjamo o tem, kaj naj imamo v garderobi, upoštevajoč letni čas in slog: to je preprost in praktičen vodnik za soočanje z najbolj vročimi meseci brez napak. Spodaj odkrijte "osnove", namenjene vsem starostim in trenutkom v življenju.

1. Telovnik

Če je v prehodnih sezonah blejzer "kralj" vrhnjih oblačil, pa tudi nepogrešljiv del ženske garderobe, je zdaj čas, da si privoščite klasičen telovnik. Ideja je, da ga nosite kot top in brez majice: iz bombaža in z več gumbi ali pleten je videti odlično s kavbojkami ali kratkimi hlačami z visokim pasom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

2. Pisana moška srajca

Pisana moška srajca je prava skrivnost Parižank, ki je poleti popolna, nošena  kot mini obleka (s parom kratkih hlač) ali pa jo zatlačijo v pas hlač z visokim pasom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

3. Sandali z ravnim podplatom

Gre za par enostavnih natikačev, vendar elegantna in razkošna različica: primerne so za čez dan, za odhod na plažo, lahko pa dopolnijo tudi bolj priložnostno elegantno večerno obleko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

4. Bermuda hlače

Ne predolge, ne prekratke, popolne, da se izognete stilskim spodrsljajem ob bolj uradnih priložnostih. Bermuda hlače so pravi kompromis, kako se dobro obleči (tudi v pisarni) in sporščenega videza tudi v mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

5. Maksi obleka

Končno zelo sveža in zelo lahka dolga obleka: s čipkami, cvetličnim potiskom, velikim ovratnikom, srajčna obleka ali popolnoma črna (morda le z eno naramnico, z nekaj izrezi na hrbtu ali boku), to je zadnji bistveni kos, ki poletje naredi bolj glamurozno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Fotografije: Instagram/@greceghanem

Preberite še: Pozabite na svilena krila, ta so trenutno najbolj vroč trend med zvezdnicami in modnimi dekleti na Instagramu

Priporočamo tudi: Danes mineva 40 let od poroke princese Diane in princa Charlsa - to so najlepše fotografije

Najbolj brano