Kim Kardashian obudila to pričesko iz našega otroštva: Elegantna pričeska, ki smo jo navdušeno nosili pred 20 leti

Poslovna ženska in zvezdnica Kim Kardashian je na svojem računu na Instagramu objavila novo pričesko, ki spominja na tisto, ki smo jo ponosno nosili kot najstniki.  

Kim Kardashian obudila to pričesko iz našega otroštva: Elegantna pričeska, ki smo jo navdušeno nosili pred 20 leti - Foto: Profimedia

Mnogi med nami, po večji spremembi v življenju - zlasti po razhodu z ljubljeno osebo začutimo potrebo po novem videzu, po spremembi, ki bo v nas vdihnila nov val svežine in življenja. To smo nedavno opazili tudi pri Emily Ratajkowski, ki je v nasprotju s številnimi drugimi novopečenimi samskimi zvezdnicami sprejela podaljške XXL. Zdaj je na vrsti Kim Kardashian, da razkrije svojo. Poslovna ženska, ki se je pravkar razšla s Petom Davidsonom, je objavila fotografijo svoje nove pričeske, kjer njena prečka sega elegantno na stran. Izbor njene pričeske nas preseneča in hkrati vrača v čas, ko smo bili najstniki.

Ne spreglejte:

Frizer Chris Appleton, ki je nedavno oblikoval pričesko Jennifer Lopez za njeno poroko z Benom Affleckom, je odgovoren za to, da se je Kim Kardashian vrnila k temu staremu trendu. S tem stranskim delom oziroma stransko prečko, ki razkriva njene naravne temno rjave korenine, Kim Kardashian ponovno uvaja stranski del z veliko več elegance, kot se je spominjamo. In ni edina, ki se je odločila za to. Ta trend preizkušajo tudi druge zvezdnice, na primer Lindsay Lohan in Megan Fox. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Tudi generacija Z se vključuje v igro: Sydney Sweeney - zvezdnica priljubljene serije "Euphoria" - ki se je pri paž pričeski odločila za stransko prečko, da bi dodala volumen svoji pričeski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Kako nostalgične spomine pa imate vi na to pričesko?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bliža se nam še en zloglasni retrogradni Merkur: Ta 4 horoskopska znamenja morajo biti septembra še posebej previdna

Priporočamo tudi: Pozabite na mokasine, ti čevlji bodo največji trend obutve letošnje jeseni

Najbolj brano