Bliža se nam še en zloglasni retrogradni Merkur: Ta 4 horoskopska znamenja morajo biti septembra še posebej previdna

Zopet se bomo soočili z retrogradnim Merkurjem, ki bo močno vplival predvsem na 4 astrološka znamenja. V fotogaleriji vam predstavimo znamenja, ki bodo v mesecu septembru deležna velikih sprememb. 

Slika 1/5

Razvpiti retrogradni Merkur se vrača in po mnenju strokovnjakov bo ta bolj nagajiv kot kdaj koli prej. Čeprav je planet komunikacije in logike, obstaja njegova zlovešča stran, ki vam je dobro znana, če je vaša pozornost že kdaj ušla na področje astrologie.

Čeprav se retrogradni Merkur tehnično začne 9. septembra, morda že čutite njegove učinke. 20. avgusta je namreč vstopil v predretrogradno senco, ki počasi začne povečevati stopnjo zmede in zapletov.

Vendar, ko bo Merkur uradno postal retrograden v Tehtnici, bo to še povečalo zmedo in sprožilo obdobje razmišljanja in vpogleda, ki bi vas lahko popeljal na nekatera čudna mesta. Obdobje retrogradnega Merkurja ni dobro za začetek novih projektov, saj je to obdobje prenove, ki vam omogoča reševanje zaostankov in sprijaznjenje s preteklostjo. Namesto da bi pričakovali, da bo šlo vse po načrtih, bodo zamude in nesporazumi preprečili napredek. Na srečo se lahko pogosto, ko se počutite izgubljeni, rodi nekaj neverjetnega in nepričakovanega. V fotogaleriji preverite, kdo bo deležen največjih prelomnic.

Profimedia

Najbolj brano