Kako se posamezna astrološka znamenja soočajo s prekinitvijo razmerja: Ribe hitro poiščejo zamenjavo, eno znamenje pa popolnoma spremeni svojo podobo

Nekateri iz končanja razmerja naredijo pravo dramo, drugi bežijo od realnosti, nekateri pa takoj najdejo zamenjavo – v fotogaleriji ugotovite, kako posamezno astrološko znamenje prenaša konec ljubezenskega razmerja. 

Slika 1/13

Za začetek preženite misli na osebo, ki je zapustila vaše življenje, in se poskusite osredotočiti na kaj drugega – veliko delajte ali se ukvarjajte s hobijem ter se izogibajte skupnim spominom in krajem, kamor ste zahajali. Do skupnih prijateljev in ljudi, ki jih srečate, se obnašajte korektno, vendar si dovolite, da počnete le tisto, kar vam trenutno ustreza. Zato pogumno zanemarite odgovore na nekatera njihova (odvečna) vprašanja in se ne obremenjujte s tem, kaj si bodo mislili drugi.

Edina obveznost, ki jo imate do sebe, je, da se spravite v red. Razmislite tudi o pozitivnih straneh samote in uživajte v tem, da se vam ni treba z nikomer strinjati, prepirati, izgubljati živcev, ampak lahko energijo usmerite v konstruktivne stvari, se vrnete k sebi in uresničite svoje sanje.

V fotogaleriji preverite, kako se astrološka znamenja spopadajo z razhodom.

Profimedia

Najbolj brano