Ikonična frizura princese Diane se vrača! Poglejte, kako jo nosijo zvezdnice

Na vrhu trendov pričesk 2021? Kratka pričeska in rese. Ikonična pričeska Lady Diane z vzdevkom Diana Bob je kombinacija obeh in je bila letos že opažena na mnogih modnih dekletih.

Ikonična frizura princese Diane se vrača! Poglejte, kako jo nosijo zvezdnice - Foto: Profimedia

Vedno znova pravimo: princesa Diana je neizčrpen vir navdiha. Toda v svojih zgodnjih dneh se je princesa soočala z veliko kritikami. Kaj je mnogim šlo v nos? Njeni lasje. Njena kratka pričeska je pritegnila mnogo kritik, nekateri so jo primerjali celo s čelado ali gobo.

Novinarka Diane Clehane je v svoji knjigi "Diana: Skrivnosti njenega sloga" spoznala Richarda Daltona, osebnega frizerja Williamove in Harryjeve mame. Slednji je priznal, da je hitro spoznal zanimanje za vsako novo pričesko svoje stranke. Kraljica Elizabeta II je snahi večkrat očitala njen make-up. "Vedno se je spraševala, zakaj ljudi tako zanimajo njeni lasje," je novinarki povedal frizer. Pojav, ki kljub tragičnemu koncu še vedno obstaja. Dokaz za to je nova trendovska pričeska trenutka. Ta asimetrični kroj, imenovan "The Modern Diana Bob", privlači vedno več trendovskih deklet.

Kako nositi Diana Bob na sodoben način?

Če je kratka pričeska princese Diane nedavno zaživela po zaslugi igralke Emme Corrin v seriji The Crown ali Kristen Stewart v filmu Spencer, tokrat prihaja tudi do naših najljubših zvezdnikov. Koga? Manekenke Kaie Gerber. Na polovici poti med topim bobom in francoskim bobom ta pričeska izstopa z nadzorovanim volumnom in asimetričnim rezom.

Mala novost? Če jo je Diana nosila z debelim frufrujem, je ideja v tej sezoni, da se poigrate z različnimi različicami, ki jih ponuja ta frizura. Poskusite prečko po strani, dolg frufru ali zravnane lase... pričeska Diana Bob bo prebudila vse naše želje za pomlad.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saoirse Ronan (@ronan.saoirse)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saoirse Ronan (@ronan.saoirse)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vračajo se barvne kavbojke, a ne take kot se jih spomnite iz leta 2010

Priporočamo tudi: Bomo odslej vedno spale samo še v modrčkih? Kršimo še eno pravilo, ki velja v namene zdravja

Najbolj brano