Kristen Stewart je v vlogi princese Diane v novem filmu popolnoma neprepoznavna

Snemanje filma se je že pričelo.

Kristen Stewart je v vlogi princese Diane v novem filmu popolnoma neprepoznavna - Foto: Profimedia

Predstavljena je bila prva slika Kristen Stewart kot princesa Diana v novem filmu Spencer. Prihajajoči film Pabla Larraína bo zvezdo Twilighta v vlogi princese Diane prikazal v enem ključnem vikendu v Sandringhamu z kraljevsko družino. Tam se odloči zapustiti zakon s princem Charlesom - in na prvi sliki vidimo igralko, ki je kot Diana videti skoraj neprepoznavno.

Opis filma z z naslovom Spencer se glasi: "December 1991: Prince and Princess of Wales; zakon se je že zdavnaj ohladil."

"Čeprav je govoric o aferah in ločitvi na pretek, je za božično praznovanje na posestvu Sandringham določen mir. Tam se je in pije, strelja in lovi. Diana pozna igro. Letos bodo stvari povsem drugačne."

V filmu igrajo tudi Timothy Spall (Harry Potter), Paddington Sally Hawkins in Sean Harris, scenarij pa je napisal Steven Knight iz ekipe Peaky Blinders. Snemanje se je zdaj začelo, izšel pa naj bi jeseni 2021.

"Film je potopljen v čustveno domišljijo, kdo je bila Diana na ključni prelomnici v svojem življenju," je pojasnila Kristen Stewart.

Igralka je povedala tudi: "Vedno sem mislila, da so nam to osebo nekako ukradli in me je vedno zanimala. Vsak dan, ko razgrnem to zgodbo, bolj čustveno vpletena sem."

Diano je nazadnje upodobila Emma Corrin v četrti sezoni serije The Crown, ki dokumentira njeno in Charlesovo srečanje ter posledični razpad njune zveze. Elizabeth Debicki naj bi v prihodnosti prevzela vlogo v Netflixovi seriji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Irina Shayk osupljiva v najbolj modni barvi tega leta

Priporočamo tudi: Kate Middleton prelepa v njenem najljubšem zimskem vzorcu

Najbolj brano