"Ice Cube Blonde" je najbolj kul zimski trend barvanja las doslej: Svojim lasem privoščite te najnovejše blond odtenke in zasijte v zimskih mesecih

Svoj termin pri najljubšem frizerju si rezervirajte takoj!

"Ice Cube Blonde" je najbolj kul zimski trend barvanja las doslej: Svojim lasem privoščite te najnovejše blond odtenke in zasijte v zimskih mesecih - Foto: Profimedia

Nova sezona je vedno dobrodošel čas za spremembo barve las, letos pa frizerji zvezdnikov opažajo velik porast trendov blond barve las za zimo. "Ljudje se odločajo za svetle lase, saj so pozimi bolj bledi," pravi Laura Gibson, globalna umetniška direktorica podjetja RUSK Hair. "Topel do nevtralen odtenek blond barve vam bo pomagal preprečiti, da bi barva las izprala vaš ten kože."

Pa tudi to niso tradicionalne blond barve, ki jih poznate in imate radi, ampak tiste z bogatejšimi in toplejšimi odtenki. "Verjamemo, da so ljudje utrujeni od poskusov doseganja bele pepelnate blond barve, ki je tako zelo odvisna od profesionalnega sijaja ali glazure," pravijo strokovnjaki. "Stranke si želijo dodati nekaj, kar bi jim omogočilo popestritev."

Ne spreglejte:

Susan Williams, frizerka in koloristka podjetja StyleSeat, se strinja. "Opažam, da so zdaj zelo priljubljeni drznejši videzi, kot so blond balayage in teasy lights," pravi strokovnjakinja. "Oboje ponuja videz, ki doda barvo in pritegne pozornost, vendar še vedno ponuja možnost naravnega videza - le v izboljšani različici."

Z gotovostjo lahko rečemo, da je splošni trend za blondinke to zimo bogata, živa barva, ki ne zahteva veliko vzdrževanja - še posebej, ker bodo zaradi nizkih temperatur lasje večino sezone pokriti s kapami in šali. Trendi za blond lase to zimo so brezhibno rastoči, brez ostre razmejitvene črte, tako da jih lahko nekaj mesecev ne popravljate.

Spoznajte 7 najboljših blond zimskih trendov za barvanje las, ki jih lahko preizkusite v tej sezoni. 

Medena blondinka 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Topli toni medene blondinke so idealna barvna izbira za zimo, letni čas, ko se oblačila, dejavnosti in pijače nagibajo k mehkobi in udobju. Manekenka Bella Hadid je zgodnja privrženka trenda medene blond barve, ki jo je nedavno s pomočjo newyorške koloristke Jenne Perry posvetlila. 

"Bronde"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Po besedah koloristke slavnih Tracey Cunningham je "bronasta različica naravne blond barve, ki jo je mogoče doseči z nizkimi poudarki, da se barva spremeni za odtenek ali dva globlje." Pri bronasti barvi so lasje pri koreninah običajno temnejši, na koncih pa svetlejši. To je odlična možnost za tiste, ki se želijo potopiti v blond barvo, vendar jih skrbi drastična sprememba. Bronde vam omogoča čudovito barvo, poljubljeno s soncem, brez obveznosti, da bi prepogosto prihajali v salon. Namesto priporočenega 10- do 12-tedenskega popravljanja barve ga lahko podaljšate na vsakih 12 do 14 tednov. Manj vzdrževanja pomeni, da lahko podaljšate čakanje med posameznimi obiski.

"Teasy Lights"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAIR ARTIST / PRODUCT JUNKIE SO YOU DONT HAVE TO BE (@rubyna.kim)

Baby lights ali teasy lights so minimalni poudarki, ki osvežijo vašo barvo. Teasy lights so velik trend letošnje zime, saj zlahka spremenijo strašljivo medeninasto barvo, poleg tega pa lasem z osvetlitvijo dodajo dimenzijo, zaradi česar so lasje videti bolj naravni in živi. Ton je lahko od toplega do bolj nevtralnega - pomislite na to, do česar bi se vaši lasje naravno posvetlili na soncu. Njeno priporočilo je Olaplex No. 7 Bonding Oil, ki poskrbi, da so lasje negovani, barva pa živahna.

"Golden hour"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J U S T I N ⚓️ A N D E R S O N (@justinandersoncolor)

Slavni frizer in soustanovitelj podjetja dpHUE Justin Anderson opaža, da se stranke oddaljujejo od ledene platinaste bele blondinke in se odločajo za bolj nezahtevno blond barvo z dodajanjem toplejših in zlatih tonov. Dodajanje več zlatih tonov odpravi pepelnato dolgočasen ton in daje lep zlat sijaj. Da ne omenjamo, da manj svetla blond barva zahteva manj stalnih obiskov salona.

Platinasto roza

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Whitney✌🏻 (@whitneyd.hair)

"Svetle blondinke in zlate blondinke ga lahko dodajo svojemu običajnemu sijaju in dobijo odtenek rdeče/rožnate barve z rožnatimi/vijoličastimi odsevi na super blond koščkih," pravijo strokovnjaki. Za svetlejši odtenek, kot je ta, boste morali blond lase vzdrževati z rednim šamponiranjem s tonizirajočim šamponom. Strokovnjaki priporočajo tonizirajoči šampon Olaplex No. 4P Blonde Enhancer, ki tonira in nevtralizira morebitno medlo barvo, hkrati pa s svojo patentirano tehnologijo gradnje vezi popravlja lase in zagotavlja prepotrebno vlago. Ne pozabite, da se rožnata barva sčasoma izpere, zato si pri svojem koloristu določite čas za popravke.

"Mushroom Blonde"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Solie A. Stegeman (@salonsolie)

Gobasta blond barva, ki je posodobitev tradicionalne bronaste barve, je v trendu tudi to zimo. Gre za bogato bronasto barvo (mešanico blondinke in brunete) in srebrne barve. To je odlična prehodna barva, s katero lahko preidete v mehkobo rjave blond barve. Po barvanju pred umivanjem las pustite 48 ur, da se bo barva obdržala v čim večjem obsegu. Uporabite šampon, ki je varen za barvo in jo zaklene, da ohranite sijočo barvo. Barvo lahko popravite vsakih 8 do 12 tednov.

Ice Cube Blondinka

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karissa Schaudt (@karissakolorist)

Ledena kockasta blond, močna mešanica svetle in zlate blond, je "odličen odtenek za zimo in popoln, če nosite lase v čopu ali speti, saj je večina blond barve skoncentrirana na lasišču," pravijo strokovnjaki. Sama barva je bila uporabljena že v prejšnjih sezonah, vendar je koncentracija na liniji las in plasteh, ki uokvirjajo obraz, sveža za leto 2022. Za vzdrževanje strokovnjaki priporočajo balzam za lase takoj po sušenju las z brisačo in pred krtačenjem, da preprečite raztezanje in lomljenje las.

Ste pripravljeni preizkusiti enega od teh blond trendov zimske barve las?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na neurejene lase: Prefinjenost kraljuje v vseh trendih pričesk 2023

Priporočamo tudi:Melania Trump blestela v srebrni midi obleki, posuti z bleščicami, kontroverzne modne znamke

Najbolj brano