Glazirani nohti po navdihu Hailey Bieber so nov poletni trend manikire: Privoščite svojim nohtom nov val svežine in blišča

Sanjate o goli manikiri, ki bo razkrila naravni sijaj vaših nohtov? Glazirani nohti Hailey Bieber izpolnjujejo to zahtevo in še veliko več... 

Glazirani nohti po navdihu Hailey Bieber so nov poletni trend manikire: Privoščite svojim nohtom nov val svežine in blišča - Foto: Instagram

Fashionistka Hailey Bieber že nekaj časa navdušuje številne oboževalce sveta mode in lepote s svojim brezhibnim videzom: od minimalističnih oblek do nasvetov za nego kože je Hailey postala 'it' dekle, ki narekuje trende.

Hailey Bieber je morda pogosto v novicah zaradi velikega uspeha svoje lepotne znamke Rhode, ki je bila razprodana v le nekaj urah, a manekenka je še vedno lepotna muza mnogih lepotnih navdušencev celega sveta. Dokaz za to je novi trend TikTok, ki je v zadnjih dneh razburkal lepotni svet. Kaj je na dnevnem redu? "Nohti z glazuro" Hailey Bieber so nude manikura, ki nohte poudari z bisernimi pigmenti, ki spominjajo na sladko glazuro na znamenitih ameriških krofih. Presenetljiv navdih, ki je bil hit na družbenih omrežjih, zlasti na TikToku, kjer je hashtag manikure zbral več kot 24 milijonov ogledov! Glazirani nohti so zaradi svoje preprostosti in vsestranskosti zapeljivi tako za pisarno kot za večerno druženje s prijatelji, kar je več kot zaslužen uspeh.  

Predstavljamo vam elegantno manikiro, ki vrača že nekoliko pozabljen retro trend bisernega sijaja.

Ne spreglejte: 

Hailey Bieber je za to regresivno manikiro očitno poklicala svojo najljubšo umetnico nohtov Zolo Ganzorigt. Kljub temu jih je mogoče v le treh korakih reproducirati doma. Svojim oboževalcem je celo olajšala delo in razkrila točne odtenke OPI, s katerimi je poustvarila glazirane nohte. Kako to storite:

  • Nanesite gelsko barvno zaščitno podlago.
  • Pale To The Chef Nude zmešajte z Gel Stay Shiny Top Coat, da zmehčate odtenek in dosežete bolj naraven videz.
  • Nanesite celoten lak, nato pa manikiro zaključite z lakom Chrome Effects v odtenku Tin Man Can, ki ga poškropite neposredno na nohte. In to je to, nič ni lažjega za reprodukcijo najbolj modnih nohtov sezone! 

Manikura Hailey Bieber, ki jo obožujejo tudi nekatere druge zvezdnice, kot je Sydney Sweeney, je nevtralna, zato jo lahko nosite vsak dan, a tudi dodelana, da se bo podala k vsakemu bolj glamuroznemu videzu, in je prava uspešnica na TikToku, kjer izraz #haileybiebernails ima več kot 100 milijonov ogledov!

Je manikura v nežno belih ali rožnatih tonih z rahlim bisernim leskom. Hailey gre za manikuro k profesionalcem in uporablja OPI GelColor v odtenku Funny Bunny, je razkrila njena manikerka Zola, po končnem sloju pa doda kovinski učinek. Si jih boste privoščili?

@haileybieber Here’s my nail combo 👀 the 🔑 is to mix whatever color you choose with clear polish to thin it out ✨🫠 @Zola ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modna dekleta dokazujejo, da so ti poletni čevlji vsako leto njihova prva izbira za vse priložnosti

Priporočamo tudi: Mojca Mavec ima novo pričesko! Poglejte, kakšno nosi sedaj

Najbolj brano