Če so vam všeč nevpadljivi nohti, boste oboževali to manikiro iz 90. let, ki jo je rada nosila princesa Diana

2. 12. 2023
Diana je rada nosila klasično francosko manikiro - tako kot veliko žensk v 90. letih, v desetletju, ko je kombinacija bele konice in rožnate podlage postala tako priljubljena. (foto: Profimedia)
Profimedia

Diana je rada nosila klasično francosko manikiro - tako kot veliko žensk v 90. letih, v desetletju, ko je kombinacija bele konice in rožnate podlage postala tako priljubljena.

Ogledali smo si vse razpoložljive epizode 6. sezone serije The Crown in med vsemi pogovori o prizorih z duhovi in zaročnih prstanih nas je k pisanju o seriji spodbudila še ena majhna, a ne nepomembna podrobnost. Kako princese Diane, ki jo odlično igra Elizabeth Debicki, nikoli ne vidimo brez brezhibne francoske manikire, ne glede na to, ali dopustuje na jugu Francije z Dodijem Fayedom ali pa je doma s sinovoma v Londonu.

Ne spreglejte:

Za to obstaja razlog: Diana je res rada nosila klasično francosko manikiro - tako kot veliko žensk v 90. letih, v desetletju, ko je kombinacija bele konice in rožnate podlage postala tako priljubljena.

Dianina klasična manikira je konicam prstov dala optimalen sijaj, odlično se je ujemala z vsakim kosom in je bila videti enako glamurozno na bleščečih večerih kot nežno in subtilno na obiskih družbenih projektov in v bolnišnicah.

Francoska manikira je bila - in še vedno je - enostaven način, da so vaši nohti videti zelo urejeni. To je nevtralen način, ki zagotavlja, da so nohti videti čisti in elegantni. Poleg tega odlično podaljša videz prstov.

Po 90. letih prejšnjega stoletja je ta slog šel iz mode, vendar se je pred nekaj leti vrnil in je zdaj tako priljubljen, da je število iskanj tega sloga na Googlu samo letos naraslo za 2.400 odstotkov. Danes ne gledamo le na prvotne rožnate in bele odtenke, ki jih je imela princesa Di tako rada, temveč eksperimentiramo z različnimi barvami, teksturami in drugimi načini oblikovanja nohtov, da bi konice naših prstov zablestele.

Dobra manikira lahko spremeni ali uniči videz, da ne omenjamo izboljšanja počutja. In čeprav se sedanja valižanska princesa izogiba nošenju laka na nohtih - razen tu in tam kakšnega nude laka -, bi bila francoska nedvomno odlično videti tudi na njej.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največja lepotna skrivnost hollywoodskih zvezdnic: Vse prisegajo na ta hiter in poceni nasvet proti staranju in zmanjšanju videza gub

Priporočamo tudi: Z rdeče preproge Elle Style Awards 2023: Oglejte si glamurozne videze nagrajencev in gostov

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan