5 pričesk, ki so letos popolnoma out: Ženske so jih že zamenjale s temi trendovskimi frizurami

Čeprav se trendi hitro spreminjajo, še posebej pri laseh, vam strokovnjaki svetujejo, da se v letu 2022 izogibate tem pričeskam, saj te zagotovo ne bodo v trendu.

5 pričesk, ki so letos popolnoma out: Ženske so jih že zamenjale s temi trendovskimi frizurami - Foto: Instagram

Strinjamo se, da je včasih težko slediti trendom, ne glede na to, ali gre za oblačila ali lase, in da se ni lahko sprijazniti, da naša najljubša pričeska preprosto ni več "in". Toda leto 2022 prinaša nekoliko bolj inovativne ideje, ki počasi, a zanesljivo postajajo vse bolj iskane v frizerskih salonih.

Veliki trendi, kot sta ombre ali tiste, včasih tako popularne visoke fige, so se počasi umaknili nekaterim inovativnim idejam, ki postajajo vedno bolj iskani v frizerskih salonih.

Če nosite eno od pričesk, ki jih bomo omenili spodaj, se nikakor ne smete počutiti slabo ali kot da vas je povozil čas. Na koncu dneva vsak od nas izbere pričesko, za katero meni, da mu najbolj ustreza in v čemer se počuti najbolj udobno. Pomembno je vedeti, da to pravilo velja enako pri vseh oblačilih, a če se že nekaj časa spogledujete z idejo, da bi na sebi nekaj spremenili, poraja pa sem vam vprašanje, kaj izbrati, in predvsem, česa ne izbrati, boste odgovor morda našli v spodnjem zapisu. 

Ne spreglejte: 

1. Visoke fige

Včasih so bile med najbolj priljubljenimi pričeskami visoke fige, predvsem tiste, ki so bile ustvarjene s pomočjo okroglih gobastih gumic. Vendar je njihova slava v zadnjih letih zbledela. Seveda jih zaradi njihove praktičnosti radi nosimo v poletnih mesecih, a stroge in uglajene oblike so umaknile mesto sproščenemu, ležernemu videzu. Danes smo priča tem nizkim figam, ki veljajo za izredno prefinjene. Ni presenetljivo, da je to pričeska, ki jo pogosto vidimo na članih kraljevih družin. Visoke fige pa lahko brez slabe vesti zanemarite. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester Scarcella (@esterscarcella)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simrat Kaur (@theladysimm)

2. "Space bun"

Po zaslugi pop dive Jennifer Lopez se je pričeska, ki smo jo oboževali kot dekleta, lansko poletje vrnila na seznam trendovskih pričesk. Gre za dve figi, ki sta ločeno nameščeni nad ušesom. Zdi se, da je njihova priljubljenost trajala le eno poletje, saj sedaj stremimo k bolj prefinjenemu in ženstvenemu videzu. Če vam je sicer takšen tip pričeske všeč, vseeno pa bi mu radi dodali malce več elegance, poskusite splesti kito, ki jo nato zavijte v figo. To bo zagotovo bolj prefinjena in elegantna možnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Izberite raje spodnjo možnost...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

3. Gosti kodri

Gosti kodri, narejeni s pomočjo kodralnika, so pogosto videti nenaravno in preveč bujno. Da bi se temu izognili, frizerji priporočajo, da se raje odločite za blage, nežne valove. Poleg tega, da vam dajejo želeni naravni videz, ne zahtevajo veliko nege in so zelo enostavni za dosego in vzdrževanje. Prav tako ni nujno, da las izpostavljate toploti aparata, dovolj pa je, da uporabite trike z nogavicami, pasom za kopalni plašč ali trakom za lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarita Colon (@sariri15)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

4. Kratki paž

Brez skrbi, kratek paž še vedno ostaja ena najbolj priljubljenih in zagotovo najbolj iskanih pričesk na svetu. Znani frizerski stilisti ugotavljajo, da je edina velika razlika v tem, da malce daljši paž stremi k naravnemu, sproščenemu videzu las in da so stroge ravne linije v veliki meri zaobidene. Samo spomnite se asimetričnih oblik, ki sta jih nekoč tako sijajno nosili Rihanna in Victoria Beckham. Pustimo jih v preteklosti, zdaj pa stremimo k naravnemu videzu las, ki ga je enostavno vzdrževati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

5. Ombre

Lahko bi rekli, da se je klasični ombre za nekaj časa odpravil na zaslužen dopust. Namesto ostrih prehodov med svetlejšimi in temnejšimi barvami imamo zdaj raje postopne. Predvsem je zaželeno, da celotna barva ni enakega odtenka, priporočljivo je mešanje barv navpično in ne vodoravno, kot je to pri tehniki ombre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MORENAS ILUMINADAS (@morenas_iluminadas_)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ombre Hair World (@ombrehairworld)

Fotografije: Instagram/@hoskelsa

Preberite še: Spiranje las, čiščenje tal in 6 drugih neobičajnih načinov za ponovno uporabo vode, v kateri ste kuhali testenine: Rezultati vas bodo navdušili!

Priporočamo tudi: Vsaka ženska bi morala jesti ta semena, ko dopolni 50 let: Upočasnijo staranje kože in kosti

Najbolj brano