Jennifer Lopez je nosila najljubšo torbico Kate Middleton. To je investicijski kos, ki ga boste želeli kupiti

Jennifer Lopez in Kate Middleton obožujeta enako torbico znamke The Aspinal of London, ki je popoln investicijski kos.

Jennifer Lopez je nosila najljubšo torbico Kate Middleton. To je investicijski kos, ki ga boste želeli kupiti - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je pred kratkim navdušila s pomladnim stajlingom. Na prvi pogled je izstopala predvsem njena izbira plašča - strukturiran, oversized plašč v emeraldno zeleni barvi je kos, ki si ga v omari želi prav vsaka izmed nas. Poleg plašča in obleke z rožastim potiskom pa je pozornost pritegnila tudi njena izbira torbice. Odločila se je za torbico, ki sodi med najljubše kose vedno elegantne Kate Middleton.

Preberite še: Pozabite na črn plašč, ta barva je popolna za prehod iz zime v pomlad

Majhna strukturirana torbica je delo znamke Aspinal of London. Nadvse chic modni dodatek sledi nepravilni kvadratni obliki, brezčasni dizajn pa popestri učinek krokodilje kože. Model torbice nosi ime Midi Mayfair, namenjena pa je za vse priložnosti, tako za dnevne obveznosti, kot večerne zabave. Priročna je zaradi svoje velikosti, enostavnega kombiniranja s kosi v vsaki omari in klasičnega videza.

Priporočamo tudi: 5 trendnih svetlih odtenkov las za leto 2022: Zaradi teh blond barv si boste želeli dramatično spremeniti svoj videz

Kate Middleton je elegantno torbico prvič nosila pred dvema letoma, v svoje elegantne stajlinge pa jo od prve nošnje redno vključuje. Torbica znamke The Aspinal of London je investicijski kos nekoliko skrivnostne, manj pričakovane znamke, ki bo s svojim vsestranskim stiliranjem opravičil ceno v rangu dizajnerskih torbic.

Kje kupiti?

Aspinal of London, cena: 705 evrov

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Jennifer Aniston danes praznuje svoj 53. rojstni dan! Oglejte si njene najbolj ikonične modne trenutke

Priporočamo tudi: Horoskop: Kako lunine mene vplivajo na vaš spolni nagon?

Najbolj brano