To je vrhunska kozmetična znamka, ki obdaruje in nudi popuste! Popolno žensko razvajanje zagotovljeno

Izbirate lahko med dišavami, preparati za nego telesa, obraza in las...

Promocijsko sporočilo, 14. 2. 2020
To je vrhunska kozmetična znamka, ki obdaruje in nudi popuste! Popolno žensko razvajanje zagotovljeno - Foto: promocijski material

Že poznate Atelier Rebul?

...ekskluzivno franšizo, ki ponuja vrhunske kozmetične izdelke in dišave za različne namene? Ponujaujo dišave zanjo in zanj, dišave za dom, negovalno linijo za telo, obraz in laste ter lepotne tretmaje. Franšizo sicer najdete v Ljubljani na Miklošičevi cesti 7a in v Centru Vič, predvidoma marca letos pa bodo svoja vrata odprli tudi v Mariboru, v Europarku.

Atelier Rebul obdaruje! S prijavo na e-novice na njihovi spletni strani www.atelierrebul.si prejmete kodo za 10% popust za prvi spletni nakup. Pri nakupu nad 50 eur v njihovi prodajalni, pa vam podarijo naravno kremo za roke. 

Spoznajte 124 let staro farmacevtsko zapuščino

Njena posebnost je v tem, da še dandanes združuje najbolj naravne surovine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami. Njihovo bistvo pa temelji na sloganu ustanovitelja Jeana Cesarja Reboula: “kakovost in zaupanje sta najpomembnejši zapuščini družine Rebul”.

Začetki Atelier Rebul sežejo v davno leto 1895, ko je Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Lekarna, ki je šla skozi zgodovinsko obdobje Osmanskega cesarstva in je vse do danes še vedno prisotna na prvotnem naslovu. Leta 1920 se je gospodu Reboulu pri delu pridružil Kemal Müderrisoğlu, ki je bil eden prvih farmacevtov tedanje Turčije. Skupaj sta dosegala izjemne dosežke in tako se je njuna zgodba nadaljevala še mnogo let.

V letu 1938 je bila turškemu ljudstvu prvič predstavljena kolonjska iz sivke. Sprva se je kolonjska izdelovala iz sivke nabrane na vrtu Reboula, kasneje pa so jo uvažali iz juga Francije. Celoten proces izdelave kolonjske je bil edinstven. In sicer, da bi skozi proces destilacije iz sivke dobili karseda čisto sivkino olje, potrebno za izdelavo kakovostne kolonjske, so sivkine cvetove nabirali pred sončnim vzhodom. Ta edinstven proces nabiranja je postal tradicija in je v uporabi še danes.

Leta 1939 se je Reboul odločil vrniti nazaj v svojo domovino in tako lekarno prepustil Kemalu Müderrisoğlu. Kemal je lekarno kmalu po odhodu Reboula preimenoval v Rebul. Kolonjska iz sivke je hitro postala hit Istanbula. Uporaba kolonjske se je prenašala iz roda v rod, brivci so jo uporabljali kot čudežni izdelek za lase za lajšanje stresa svojih strank itd. Kolonjska je veljala za prestižno darilo. Leta 1981 pa je kolonjska doživela mejnik, in sicer Rebul Lavender Cologne je prejela zlato medaljo od mednarodnega centra za nadzor kakovosti izdelkov.

Več o njih si lahko preberete TUKAJ.

Najbolj brano