Tedni mode so napovedali, kako bomo frufru nosile v 2018! (in všeč vam bo!)

V 60. ga je na piedestal lepotnih posebnosti postavila Jane Birkin, minuli tedni mode pa so napovedali nove trende, tudi v svetu frufrujev.

Lepota, 28. 2. 2018
Tedni mode so napovedali, kako bomo frufru nosile v 2018! (in všeč vam bo!) - Foto: profimedia

Medtem ko se po svetu odvijajo veliki tedni mode, je v svetu osebnega sloga jasno eno: prihodnjo sezono je frufru sprememba, o kateri bodo razmišljale tudi najbolj zveste nasprotnice. In kako ga bomo nosile?

V slogu francoskih deklet!

Prvi modni navdih so uredništva Elle po svetu namreč poiskala v 23-letni Jeanne Damas, ki je že pred časom postala 'it' deklet milenijcev.

Če kako, potem Jeanne zagotovo opisuje ekstremno pariški slog, ki v resnici ni nikoli popoln. Nepopoln slog in frufru, ki se nežno odpira na sredini je v trenutku prepričal številne modne ikone, ki so na svojih družabnih omrežjih v trenutku začele z objavljanjem v slogu 'Takšen frufru si želim zdaj takoj!'

Modna dekleta pa v resnici niso edina, ki potrjujejo, da je frufru stvar prihajajočih mesecev, saj je frizer Kirsten Dunst pred kratkim povedal, da je naslednja zima popolna slika francoskega sloga; z dolgim frufrujem in nežno razprtim osrednjim delom. To pa ne bo težko, kajne?

Napisano po predlogi Elle IT.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Aniston je v resničnem življenju ljubila soigralca iz Prijateljev (in ne, ni Ross!)

Priporočamo tudi: Preverite, katera Urban Decay paletka najbolj pristaja vaši koži in barvi oči! in Iščemo še več sodelavcev! Tu je Hud job #5!.

Najbolj brano