Prvi Vichy lifting učinek, ki traja ves dan - izkoristite priložnost in ga preizkusite!

Niso zgolj leta tista, ki izdajajo starost kože, temveč tudi ure in dnevi, ki minevajo. Že en sam dan lahko pusti pečat na ženskem obrazu in znaki staranja kože postanejo bolj izraziti: povešene poteze obraza, pusta koža, globoke gube, zabuhlost, podočnjaki in temni madeži. In to poslabšanje videza ima ime – staranje kože čez dan. Vichy je ustvaril novo generacijo nege Liftactiv Supreme z lifting učinkom, ki traja cel dan, za mladostnejši jutri!

Promocijsko sporočilo, 25. 2. 2015
Prvi Vichy lifting učinek, ki traja ves dan - izkoristite priložnost in ga preizkusite!

Liftactiv Supreme - nova vizija nege proti staranju

Nov izdelek predstavlja novo vizijo nege, ki deluje takoj in odpravlja znake staranja kože, ki se pojavijo čez dan, obenem pa dolgoročno zagotavlja mladosten videz kože. Vichy predstavlja dinamičen pogled na proces nastajanja gub ter izgubo čvrstosti in staranja kože in nov izdelek Liftactiv Supreme, ki odpravlja znake staranja kože: ZDAJ, ko jih zagledam, ZVEČER, ko opazim njihovo poslabšanje in DOLGOROČNO, ko se vtisnejo v kožo.

Inovacija: "Day-proof" tehnologija in 3D izboljšanje videza kože

Izziv novega izdelka Liftactiv Supreme in nove tehnologije je okrepiti odpornost kože proti dnevnim »obremenitvam« za boljše preprečevanje trajnih znakov staranja. Vichy je za to izbral edinstvene aktivne učinkovine: Ramnoza (5 % koncentracija) + Neohesperidin (2 % koncentracija), združena z ekskluzivno Vichy tehnologijo »Day-Proof«, ki jo sestavljata Adenosine in Kofein. Ramnoza in Neohesperidin skupaj dolgoročno delujeta proti gubam in izgubi čvrstosti kože, Adenozin in Kofein pa proti dnevnemu staranju kože.

Formula izdelka Liftactiv Supreme je obogatena s tehnologijo optičnega 3D-izboljšanja, ki preoblikuje površino kože, na pogled in otip. To 3D-senzoričnost zagotavlja kombinacija prekrivnih delcev, matirnega pudra in belih mikrokroglic, ki v trenutku zgladijo površino kože in ji dajo sijaj. Matirne mikrosfere s finimi belimi delci biserovine zabrišejo nepravilnosti in ten kože je videti matiran in poenoten. Formula je bila posebej zasnovana, da daje žametast občutek na koži. Teksture so bogate na otip in koži nudijo dolgotrajno udobje.

Ob koncu dneva je z uporabo izdelka Liftactiv Supreme koža bolj gladka, znaki utrujenosti so ublaženi, koža je bolj napeta in polt je vidno bolj sveža.

Izkoristite enkratno priložnost in postanite Liftactiv Supreme ambasadorka - ekskluzivno za bralke Elle!

Revolucionarno Anti Age generacijo proizvodov lahko preizkusite tudi na svoji koži. Prijavite se preko kontaktnega obrazca in postanite ena izmed ambasadork Liftactiv Supreme! Sodelujete lahko do 4. marca 2015!

Najbolj brano