Pet lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva

Lepotna novinarka Mojca Zemljak in lepotna urednica Petra Windschnurer sta ta mesec testirale pet novih lepotnih izdelkov.

Lepota, 3. 9. 2014
Pet lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva - Foto: BORIS PRETNAR, WINDSCHNURER, IMAXTREE, SHUTTERSTOCK.COM IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Lak Le Vernis, Chanel

Mojca pravi ...

Bel lak za nohte uporabljam kot osnovo, na kateri lahko ustvarim povsem drugačne in veliko bolj intenzivne pastelne odtenke. Letošnje odkritje, ki ga moram deliti z vami, pa je bel lak v kombinaciji z bisernimi kožnimi barvami.

Petra pravi ...

Bel lak me spominja na moja prva poletja, ko sem si smela nalakirati nohte. Chanelova različica iz njihove poletne kolekcije me je navdušila zaradi svoje nasičene barve. Potreben je en sam nanos.

Losjon In-Shower, Refreshing After Sun Lotion, Nivea

Mojca pravi ...

Ko sem lani spoznala Nivejino inovacijo, me je tako navdušila, da sem morala zdaj, čeprav še nisem lovila prvih sončnih žarkov na plaži, na vrat na nos v tuš kabino z njihovo različico za po sončenju.

Petra pravi ...

Prvi vtisi so zelo čutni. Ko losjon nanesete na vlažno kožo, roka po njej drsi kot po svilenem satenu. Kože ne zateguje, za kar so gotovo zaslužni izvlečki kumare in morski minerali.

Piling Volcanic Exfoilator, Bioeffect

Mojca pravi ...

Čeprav za čiščenje kože uporabljam rotirajočo se krtačo za čiščenje, je ta piling nekaj posebnega prav zaradi drobne strukture finih delcev za luščenje. Njegov učinek še povečam, če ga uporabim kar na krtači za čiščenje.

Petra pravi ...

Všeč mi je dimenzija delcev za luščenje. So zelo drobni, zato drgnjenje z njimi spominja na drgnjenje s fino morsko mivko. Piling nima vonja in se ob stiku z vodo ne peni – spremeni se v čistilno mleko.

Bronzer Terracotta Sun Celebration, Guerlain

Mojca pravi ...

Bronzerji hiše Guerlain so sinonim za naravno zagorel videz kože. Kot se za rojstni dan spodobi, so klasiko brez primere oblekli v svečana oblačila, ki so me začarala ob prvem stiku.

Petra pravi ...

Svojemu 00 odtenku, ki sem mu zvesta že leta, sem za njegov 30. rojstni dan privoščila še malce bolj luksuzno različico (rojstnodnevno), ki je takoj izpolnila vsa pričakovanja: naraven osončen videz.

Gel za prhanje Minty Choco Chip, I love ...

Mojca pravi ...

Preveč odišavljeni geli za prhanje niso ravno moja strast, še zlasti če začutim umetne dišave, ki naj bi lovile podobnost s kulinaričnimi doživetji. Minty Choco Chip pa me je povsem razorožil.

Petra pravi ...

Vonj po čokoladi in meti je tako pristen in naraven, da bi gel za tuširanje z zavezanimi očmi gotovo kar poskusila. To je vsekakor odišavljen gel za prhanje, ki bo z menoj vse poletje.

Najbolj brano