Odtenek las: vse ledeno belo

Ledeno blond lasje so brez dvoma največja zgodba o barvi las te sezone. Da je res tako, dokazujejo modeli Sasha Luss, Nastya Sten in Ola Rudnicka, ki so prevzele vodilno vlogo na modnih brveh (sodelovale so na kar 174 modnih revijah).

Lepota, 24. 11. 2014
Odtenek las: vse ledeno belo - Foto: Imaxtree, promo

Mojster za barve las, Josh Wood, pravi: »To jesen in zimo je poudarek na hladni paleti barv. Blond odtenki so se prikladno ohladili do snežno bele.« Če vas z omenjeno barvo ni blagoslovila mati narava, bo ohranjanje takega odtenka precej težko. Za začetek naj bodo lasje negovani in zdravi.

Kako do ledeno blond barve las ...

  • Tega ne poskušajte doma, nujen je posvet s frizerjem. Kot navdih vzemite s seboj prav to stran. Že vnaprej pa vas opozarjamo, da bo za popoln končni rezultat potrebnih kar nekaj obiskov pri frizerju.
  • Privoščite si prvi 2 v 1 šampon in balzam Revlonissimo, 45 Days, Revlon Professional, ki je specialno oblikovan za vsako barvo las posebej. Nadomesti in celo poveča vsebnost pigmentov v laseh, čeprav se ti iz njih vsakodnevno izpirajo in bledijo. Priporočamo odtenek Ice Blondes.
  • Beljeni lasje so dovzetnejši za lomljenje, zato poskrbite, da uporabite intenzivno obnovitveno masko vsaj dvakrat na teden.
  • Med obiski v salonu izdajalski narastek prikrijte z obarvanim suhim šamponom oziroma ga omilite s spreji za posvetlitev las.

Prevedla: Manca Pogačar

Najbolj brano