Od pridne punce do rock kraljice

Ko rečeš »oprostite«, kljub temu, da je nek neotesanec pohodil tebe. Ko ravno uživaš v božanski čokoladni tortici, tvoja tako imenovana prijateljica pa ti privoščljivo priporoči novo dieto. Ko se dobiš z bivšim, ki te baje pogreša, nato pa govori samo o sebi. Mi pravimo – DOVOLJ!

Zgleduj se po pravih upornicah in pokaži svetu, da sama pišeš svoja pravila. Postani samozavestna rokenrol princesa in uživaj v vetru v laseh!

Promocijsko sporočilo, 11. 12. 2014

Kako ustvariš videz?

Do popolnega videza rock kraljice v štirih korakih


1. Simply The Best – Popolna podlaga je obvezna – privošči svoji koži tekoči puder Superstay Better Skin za podlago, ki zdrži tudi res dober žur.

2. She's Got The Look – Nanesi senčilo Diamond Glow Quad za lesketajoč predrznen glamur. Svetlejše senčilo nanesi po celi površini očesa, do loka obrvi. Nato nanesi na veko temnejši odtenek in zabriši. Gubo veke poudari s temnejšim senčilom, s katerim tudi obrobiš oko.

3. Eye of the Tiger–Grrr! Z Master Graphic Linerjem enostavno ustvariš hud look. Za drzno in močno črto na zgornji veki uporabi postrani prirezan del konice, tanko črto v notranjem kotičku očesa pa ustvariš s konico flomastra. Igraj se z obliko očesa – na zgornji veki ustvari daljšo črto, ki sega daleč preko zunanjega očesnega kotička.

4. Born To Be Wild!–Za zapeljiv pogled neukročene rokerice uporabi najbolj črno maskaro Collossal Go Extreme! Leather Black. Ekstremen volumen in intenzivno črne trepalnice so popoln zaključek tvojega uporniškega videza.

NAMIG: Pravi rokenrol videz boš dosegla s temnim senčilom na robu spodnjih trepalnic. S tankim čopičem nariši črto in jo razmaži za neukročen prežuran videz.

Najbolj brano