Tako kot rada prejme darilo, ga rada tudi podari

Lili Žagar obožuje lepe in kakovostne stvari. Povedala je, da ne mara gneče in nakupovalne norije, zato se je odločila, da bo letos darila nakupila dovolj zgodaj in se v miru posvetila izbiranju. Odločila se je, da vam razkrije, kaj bo letos za božično darilo kupila svojim najbližjim.

Promocijsko sporočilo, 14. 12. 2018
Tako kot rada prejme darilo, ga rada tudi podari

Z darilom izkazujemo pozornost

»Tako kot rada prejmem darilo, ga rada tudi dam. Na koncu sploh ne gre toliko za to, kakšno darilo je, temveč za pozornost, ki jo z darilom izkazuješ. To največ šteje. Kljub temu pa se vseeno vedno trudim, da izberem darilo, ki bo drugi osebi všeč in ga bo razveselilo,« pove Lili in doda, da je njena mati ženska, ki jo spoštuje in ceni.

Podpira neodvisnost žensk v Burkina Fasu

Z željo, da bi bilo tako tudi drugod in da bi bile ženske spoštovane po vsem svetu in v vseh kulturah, se je odločila, da bo z nakupom darila podprla tudi neodvisnost tisočih žensk v Burkina Fasu. Izvedela je namreč, da za L’Occitanovo kolekcijo z negovalnim karitejevim maslom stoji prav lepa zgodba in sporočilo.

Darilo za kožo

Trajnostno partnerstvo med L’Occitanom in pridelovalkami iz Burkina Fasa se je razvilo leta 1980. Temelji na načelih pravične trgovine, saj več kot 10.000 žensk v Burkina Fasu karitejevo maslo prideluje po tradicionalnem postopku, z rokami. Tako so njihove roke še posebej negovane, saj jih karite neguje in ščiti že med samo obdelavo. Karitejevo maslo namreč vsebuje omega-6 maščobne kisline in karoten, ki navlaži, nahrani in še dodatno zaščiti kožo. V teh hladnih zimskih dneh je to najmanj, kar lahko naredimo za svojo kožo.

Podarjate veliko več, kot si predstavljate

Letos lahko podarite veliko več kot zgolj darilo. Za vsakim izdelkom L'Occitane namreč stoji pomembna vrednota. Modna hiša Castelbajac Paris je tako za L'Occitane ustvarila igrivo praznično obleko, ki predstavlja galaksijo vrednot in razkriva zavezanost ženskam, Provansi, planetu in preprečevanju otroške slepote.

Darilo z osebno noto

Tako kot Lili tudi vi pred nakupom dobro razmislite, kdo ima kaj rad, koga kaj osrečuje, kdo kaj potrebuje, česa še nima in kaj je komu res pisano na kožo. Ravno zato, pravi, v obdarovanju uživa in ji to ne povzroča stresa. ”Včasih je to povsem enostavno, včasih, sicer vseeno bolj poredko, pa mi povzroča tudi nekaj preglavic. Takrat se najraje zatečem k preverjeni izbiri, ki brez izjeme vedno navduši vsakogar in neguje pristno lepoto pri ljudeh. To je L’Occitane.«

Najbolj brano