Stenders - kozmetika za romantične

Stenders je veriga malih, čudovitih trgovin, kjer se prodajajo izdelki za nego telesa, ki vas popeljejo v sanje. Trgovine ponujajo izdelke, ki prihajajo z veseljem in romanco za dušo, ljubeznijo in strastjo za čustva ter mirom in harmonijo za telo.

Promocijsko sporočilo, 4. 2. 2010
Stenders - kozmetika za romantične - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Zgodba o Stendersu

Pred davnimi časi je bila na Severu dežela, kjer so živeli močni moški in najlepše ženske. Njihova moč in lepota sta izvirali iz znanja o rastlinah, zeliščih in cvetlicah. Zdravilna mazila so bila rezultat njihovega znanja ter vzrok njihove lepote in moči. Najbolj znan modrec med vsemi je bil Stenders. Stendersovi recepti so kožo pomladili in osvežili. Koža ja sijala.

Skozi čas in generacije, so se Stendersovi recepti ohranili in so danes vir čudovite kozmetike, ki smo ji nadeli ime njenega očeta – STENDERS. Govori pa se tudi, da eden izmed njegovih receptov hrani skrivnost večne lepote!

Pri tem je pomembna vsaka podrobnost. Trak, lepo ovit okoli škatle, lepi šopki rož na stropu, mehke luči in tiha glasba. Vse skupaj ustvarja vzdušje mirnega prostora, kjer se uresničijo sanje. Osnovna sestavina sanjske formule Stedners produktov je dotik narave s ščepcem ljubezni, zdravja in lepote. S kombinacijo teh sestavin nastajajo čudoviti Stenders izdelki – najbolj drzne sanje ovite v lepoto.

Za romantične duše

V najbolj romantičnem času v letu vam Stenders ponuja priložnost, da si dneve še popestrite. Popelje vas v svet fantazije, globokih občutkov in neverjetne energije. Če želite letošnji praznik zaljubljencev, praznovati še bolj romantično, erotično in globoko se prepustite Stenders izdelkom.

Svojo najdražjo osebo presenetite s prav posebno Stenders kopeljo. V kopel nalijte toplo vodo. Dodajte nekaj kopalne pene vrtnica in 10-15 kapljic eteričnega olja ylang-ylang. Skupaj se potopita v odišavljeno vodo ter se prepustita vonjem, občutkom in ljubezni! Vedno romantična vrtnica v kombinaciji z eteričnim oljem ylang-ylanga bosta naredila to Valentinovo nepozabno. Zaupajte drugemu imenu ylang-ylanga, ki je Vonj medenih tednov.

Od 26.11.2009 vas Stenders pozdravlja tudi v Sloveniji. V sanje vas popeljemo v Ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark v prvem nadstropju! Dobrodošli v Stenders svet!

Najbolj brano