Poslovite se od celulita še pred poletjem!

Če bi lahko pred poletjem naredile nekaj zares učinkovitega zase, kaj bi bilo to? Prepričani smo, da vas je 90 % odgovorilo, da bi želele malo »poradirati« vaša stegna, trebuh in ja, izbrisati celulit. Kdo pa nima težav z njim? Celulit je ena izmed najpogostejših estetskih težav žensk, kar vedo tudi strokovnjakinje za lepoto v Estetiki Medart. Še pred poletjem so vam pripravljene pomagati!

Promocijsko sporočilo, 10. 5. 2017
Poslovite se od celulita še pred poletjem! - Foto: Shutterstock

Zaupajte medicini

Dieta, telesna aktivnost, masaže, ovoji, takšni in drugačni pristopi … Vse daje določene rezultate, a za zares vidne ne bo šlo brez sodobne medicinske tehnologije.

V Estetiki Medart vam bodo pomagali s tehnologijo Vela Shape ELOS, ki je ena izmed najučinkovitejših tehnologij v boju s celulitom in neestetsko nakopičeno maščobo. V eni terapiji združuje masažo, vakuum, infrardečo svetlobo in radiofrekvenčno energijo ter prav zato daje tako dobre rezultate.

Estetika Medart

Rezultati že po prvem tretmaju

V Estetiki Medart so nas podučili, da je postopek z Vela Shape prijeten, nima negativnih stranskih učinkov in ne zahteva okrevanja. Že po prvem tretmaju bo koža postala bolj gladka in čvrsta. Zmanjšanje obsega maščobnih oblog bo vidno po prvih dveh tretmajih, odstranitev celulita pa po 4 do 6 ponovitvah.

Estetika Medart

Tretmaje izkušeno osebje Estetike Medart s tehnologijo Vela Shape izvaja na trebuhu, zadnjici, stegnih in rokah.Njihovi zdravniki pa svetujejo, da za ohranjanje rezultatov malo prilagodite svojo prehrano in se lotite športnih aktivnosti.

In ne pozabite, še pred poletjem vas čaka izjemna akcija: – 40 % na paket 6 obiskov Vela Shape tretmaja v Estetiki Medart.

Najbolj brano