Predstavljena nova generacija hialuronskih polnil

Podjetje Medical Intertrade Slovenija je 25. novembra na Bledu v Hotelu Kompas predstavilo novo generacijo hialuronskih polnil Neauvia. 

Promocijsko sporočilo, 28. 11. 2017
Predstavljena nova generacija hialuronskih polnil - Foto: Medical Intertrade Slovenija

Gre za polnila, ki vsebujejo najbolj prečiščeno hialuronsko kislino na našem trgu, pridobljeno s posebno patentirano tehnologijo izdelave. Vsebujejo tudi PEG, kot sredstvo za premreževanje, ki je popolnoma neškodljiv za naše telo in zato predstavlja izjemno varno uporabo in aplikacijo ter tako ima prednost pred ostalimi na trgu, ki vsebujejo druga sredstva. Hialuronska polnila so proizvedena v Švici in so zdaj dostopna že v 73 državah celega sveta.

Hialuronska polnila Neauvia

Dogodka so se udeležila tudi znana imena estestke kirurgije in dermatologije. Prvi del dogodka je predstavljalo strokovno predavanje, na katerem sta govorila izkušeni kemik in sales menager Alessandro Gariboldi in priznana prof.dr. Alessandra Camporese iz Padove. Po kosilu se je srečanje nadaljevalo z delavnico, na kateri je bilo predstavljeno apliciranje hialuronskih polnil na modelih, prof.dr. Camporese pa je spregovorila o svojih kliničnih izkušnjah.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri