Popolno nepopolna pričeska, ki mladostnim Francozinjam z obraza briše leta: Izgleda kul in jo lahko dosežete, ne da bi šli v salon

Pričeska, ki jo obožujejo slavne Francozinje in v trenutku izbriše leta z obraza!

Popolno nepopolna pričeska, ki mladostnim Francozinjam z obraza briše leta: Izgleda kul in jo lahko dosežete, ne da bi šli v salon - Foto: Profimedia

Francoska igralka Sophie Marceau ni zamudila letošnjega 75. filmskega festivala v Cannesu in tako kot mnoge Francozinje je tudi Sophie pri slogu preprosto briljantna, zato je za slavnostno premiero izbrala nepozaben videz, pri katerem je težko najti pomanjkljivosti.

Igralka je na rdeči preprogi na premieri novega filma 'The Innocent' pripravljena pozirala v spektakularnem rdečem kombinezonu iz plapolajočega blaga z zanimivim detajlom v obliki ogrinjala in ga kombinirala z rdečimi sandali.

Dobro modno kombinacijo, v kateri ni mogoče ostati neopažena, je očarljiva Sophie, ki je zaznamovala evropsko in svetovno kinematografijo v osemdesetih in devetdesetih, dopolnila z nevsiljivim ličenjem, velikimi uhani in mladostno pričesko, ki najbolje predstavlja tisto, čemur pravimo francoski šik.

Ne spreglejte: 

Svoje lase je igralka dvignila v rahlo razmršen visok čop, frufru pa je razdelila na sredino in tako ustvarila fantastično, popolnoma nepopolno pričesko, ki briše starost in vas v trenutku pomladi.

Takšne pričeske so predvsem priljubljene med Francozinjami, saj znajo to neustavljivo nonšalantnost nositi z veliko stila, da dosežejo želeni učinek, da se celotni videz niso nič kaj preveč potrudile. 

Upoštevajte droben namig:  če si želite izgledati mlajši, je zaželeno, da so vaši lasje videti nekoliko neurejeni in ne preveč napeti. Z vašega obraza pa lahko nekaj let izbriše tudi pričeska sproščenega videza, kjer si lase zavežete v sproščen, neformalen čop, tako kot Sophie.

Frufru, ki ga je nosila francoska igralka, je tudi eden izmed popolnih načinov za skrivanje gub na čelu, brez dragih krem ​​in tretmajev! Frufru je vedno v trendu, ena od njihovih velikih prednosti pa je, da daje poševni volumen. Tanjši in daljši frufru bo poudaril vašo ženstvenost, po drugi strani pa bo takšen frufru videti romantično in elegantno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To poletje se v modo vrača ta modni dodatek, ki smo ga oboževali pred 20 leti

Priporočamo tudi: 15 nasvetov za hujšanje, a brez diet: Izberite način, ki pokliče vaše telo in za katerega ste prepričani, da mu lahko sledite

Najbolj brano