Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las! Odslej je rdečelaska

Jane Fonda je bila opažena s kratkimi rdečimi lasmi, ko je v kameljih hlačah in bluzi z leopardjim vzorcem snemala film Book Club 2 v Rimu v Italiji. 

Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las! Odslej je rdečelaska - Foto: Profimedia

84-letna Jane Fonda je ta teden pokazala popolnoma novo barvo las! Igralko so fotografirali z njenimi igralskimi kolegicami v Rimu v Italiji z opazno novimi rdečimi lasmi med snemanjem prihajajočega filma Book Club 2. Med sprehodom je nosila bluzo z leopardjim vzorcem in kamelje hlače z ujemajočim se širokim pasom.

Lepotica je nosila tudi črne gležnjarje in rjavo usnjeno torbico ter belo poročno tančico, po kateri sklepamo, da se ji v novem filmu obeta poroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cecilia (@jane.and.fonda)

Janein prihajajoči film Book Club 2 je nadaljevanje komedije Book Club, v kateri Jane, Diane Keaton, Candice Bergen in Mary Steenburgen igrajo prijateljice, ki se srečujejo v knjižnem klubu. V nadaljevanju filma, ki ga je režiral Bill Holderman, se ženskam začne spreminjati pogled na osebne odnose. Snemanje nadaljevanja se je zavleklo zaradi pandemije COVID, vendar naj bi bil film menda izdan pozneje leta 2022.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Letizia Ortiz posnemala Kate Middleton in dokazala, da je to popolna poletna obleka, ki jo potrebuje vsaka ženska nad 40 let

Priporočamo tudi: Najbolj elegantna srednje dolga pričeska s frufrujem poletja 2022 uradno pripada Carli Bruni

Najbolj brano