Neskončne ideje oblikovanja las, polne kreativnosti

Lasje, polni volumna, glamur, svetleči kodri, kakršnim smo bili priča na spomladanskih modnih revijah, resni poslovni stil, stroge in čvrste oblike, divje in izrazito ... Uresničite ideje in dajte vašim kreacijam eksploziven videz.

Promocijsko sporočilo, 22. 6. 2012
Neskončne ideje oblikovanja las, polne kreativnosti - Foto: Arhiv proizvajalca

Predstavljamo Hair Code, novo linijo lasne kozmetike Subrina Professional, ki v frizerske salone prihaja letos septembra, in kolekcijo Superheroes 2012.

Za zdrave, sijoče in fleksibilne lase.

Hair Code za oblikovanje, polno kreativnosti

Hair Code je nova linija izdelkov za oblikovanje las Subrina Professional. Narejeni so na podlagi Perfect-Protect tehnology.

Z izdelki Hair Code svojim lasem podarite najboljše, kar lahko.

Perfect-Protect tehnology ustvarja zaščitni plašč okoli las in jih ščiti pred zunanjimi vplivi, pro vitamin B5, poznan kot panthenol ohranja naravno vlažnost las in jih krepi od znotraj navzven, integrirani UV-filtri pa bodo vaše lase ščitili, ko se boste sprehajali pod žgočim poletnim soncem.

Linija Hair Code:

  • Volume
  • Straight & Shine
  • Curl
  • Free Style

Superheroes 2012

Superjunaki niso le domišljijski liki, ki trajajo en večer na televiziji. Superjunaki so vse, kar si želi biti vsakdo izmed nas. Superjunaki so stvarnost.

Superheroes 2012 so:

  • Blond to Be Wild -  je sinonim za glamurozne ženske, ki vedo, kaj hočejo. Poudarek je na volumnu in kitah. Zapeljivost in skrivnostnost se skrivata za različnimi teksturami las, ki zahtevajo spretnost pri oblikovanju. In prav takšna spretnost zaznamuje tudi superjunakinjo v vsakodnevnih borbah. Do takšnega glamurja vas bodo pripeljali izdelki Hair Code Twister in Hair Code pena Curl Mistress.
  • Officially Brown - Officially Brown predstavlja resni poslovni stil. Kaže se v kombinaciji hladnih rjavih tonov s svetlimi, pepelnatimi prameni. Gladka tekstura in enostavna oblika z blok sekcijami, ki se skrivajo na sprednjem delu glave, prav tako odražata posebno moč tega stila. Za poslovni stil uporabite Hair Code kremo Smooth Operator in lak S Force.
  • Redhead Rules - Redhead Rules predstavlja ekstremne osebnosti. Kombinacija nepovezanih, trdih linij v niansah rdeče in bakrena tvorijo edinstven videz. Stroge in čvrste oblike ostanejo urejene in na svojem mestu v vsaki situaciji in prav takšen ostane tudi superjunak v nepredvidljivih okoliščinah... s kremo Hair Code Sleek Master in lakom X Force.
  • Mixed Call - predlogi za mlade. Simbioza mehkih in trdih linja je poudarjena s mikstoni, kot so modra in turkizna. Sposobnost transformacije iz ene oblike v drugo. Nevidni prehodi iz gladke, mirne teksture v divjo in izrazito – prav tako kot se transformira vsak superjunak, ko je v nevarnosti. Uporabite  losjon Hair Code S Glam in modelirno kremo Creamit.

Vse o izdelkih na Subrina Professional.

Najbolj brano