Jesenska manikira po vzoru Selene Gomez: Smaragdno zelena barva je novi hit letošnje jeseni

13. 10. 2022
Jesenska manikira po vzoru Selene Gomez: Smaragdno zelena barva je novi hit letošnje jeseni (foto: Profimedia)
Profimedia

Na podelitvi nagrad Emmy 2022 je imela pevka kovinsko zelene nohte, ki jih bomo z veseljem posvojili za prihajajočo sezono.

V Los Angelesu v Kaliforniji so na podelitvi nagrad Emmy 2022 razglasili najboljše televizijske oddaje in predstave leta. Selena Gomez, ki je bila štirikrat nominirana za svoj najnovejši projekt "Only Murder in the Building", v katerem igra glavno vlogo in ga producira, je bila videti osupljivo v bleščeči beli obleki z ameriškim izrezom. Zvezdnica se je odločila za smaragdne viseče uhane, ki jih je poudarila z lasmi, spetimi v visok čop, ki so bili v kontrastu z njeno brezhibno obleko. Medtem ko je bila njena lepotna rutina naravna in prefinjena, je našo pozornost pritegnila igralkina manikira.

Ne spreglejte:

Zelena: ena ključnih barv jeseni!

Selena Gomez se je odločila za smaragdno zelen lak za nohte, ki se je odlično ujemal z barvo njenih uhanov in čudovitega prstana, da bi poudarila svojo obleko in poudarila svoje roke.

Kot običajno je za to manikiro poskrbel maniker Tom Bachik, ki je tudi razkril, s katerimi odtenki je dosegel ta rezultat. Za pridobitev barve po meri je zmešal laka O.P.I. "The Pass Is Always Greener" in "Emerald Illusion", nato pa ga je utrdil s premazom "Stay Shiny". Po besedah strokovnjaka, ki je pred kratkim Seleni Gomez naredil olivno zeleno manikiro, bo zelena pravi hit letošnje jeseni in različnim odtenkom zelene barve resnično ni videti konca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monica Bellucci nosila brezčasen črn plašč, popoln za zimo 2022/2023

Priporočamo tudi: Kate Middleton in Meghan Markle med kraljičino pogrebno slovesnostjo menda nista spregovorila niti besede

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan