Pozabite na francosko manikiro, “bubble” manikira so najbolj priljubljeni nude nohti ta hip

Če želite zasijati v svetu 3D nohtov, ste na pravem mestu. Mi vam razkrijemo vse drobne trike in skrivnosti, s katerimi bo vaša manikira s tem novim trendom videti odlično. 

Pozabite na francosko manikiro, “bubble” manikira so najbolj priljubljeni nude nohti ta hip - Foto: Profimedia

Rodil se je nov trend: manikira z mehurčki. Tako se imenuje zato, ker na nohtih dobesedno ustvarja majhne, drobne mehurčke, ki posnemajo majhne kapljice vode in na rokah pustijo zabaven in svež moker učinek.   

Nič čudnega, da je Instagram trenutno preplavljen s tem trendom. V času, ko so 3D nohti na vrhuncu, je mehurčkasta manikira dobro izhodišče za bolj klasične ženske, ki želijo preizkusiti bolj umetniški slog. Manikira je odlična za vse posameznice, ki se želijo doma preizkusiti v novih tehnikah in se prepustiti igranju z nekoliko bolj profesionalnimi orodji. 

Čeprav obstaja veliko profilov, kjer lahko najdemo to manikiro mokrega videza, sta nas s svojimi vzorci mehurčkov najbolj navdušili umetnici @cam.t.artist in @betina_goldstein. Tako zelo, da manikerka Betina Goldstein v svojem profilu ponuja majhen DIY, tako da lahko vsak nosi trend nohtov v tem trenutku.  

Ne spreglejte:

Strokovnjakinja s pomočjo svojega znanega obroča za palete vsak noht v celoti pobarva z nevtralno podlago z učinkom ličenja nohtov. Nato s prefinjenim, svetlečim zlatim tonom naredi majhne pike, v katere postavi mehurčke. Na koncu doda dobro količino prozornega gela za gradnjo in oblikuje majhno kroglico na točkah. Noht postavi pod lučko in to je to! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Boste poskusili? Celoten učinek je naravnost fantastičen!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAM TRAN. ネイルアーティスト (@cam.t.artist)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so najbolj trendne torbice jeseni 2022

Priporočamo tudi: Ali je Meghan Markle pred Windsorjem nosila mikrofon? Nora teorija vojvodinjinih kritikov

Najbolj brano