Kvadratni nohti ali najbolj laskava oblika nohtov za vaše roke: Pozdravite novo obliko nohtov, ki vas bo navdušila

Če ste eden tistih, ki zlahka padejo v zajčjo luknjo Instagrama, ki naslavlja umetnost nohtov, pozdravljeni, lepo vas je spoznati in niste sami. Tako kot mi se med listanjem morda navdušujete nad popolnim modrim lakom za nohte ali nad najbolj zapletenimi cvetličnimi vzorci, vendar vašo pozornost pritegne predvsem način, kako lahko ti manikerji ustvarijo tako popolno oblikovane nohte. Pozdravite novo obliko, ki vas bo navdušila.

Kvadratni nohti ali najbolj laskava oblika nohtov za vaše roke: Pozdravite novo obliko nohtov, ki vas bo navdušila - Foto: Profimedia

Iščete načine, kako se preobraziti? Zakaj ne bi namesto škarij in striženja las raje posegli po pilici in poskusili z novo obliko nohtov? Poiskali smo najboljše oblike nohtov za vaše roke, pri čemer vam bomo pomagali z nekaj nasveti.

Na svetu je več oblik nohtov, kot imamo prstov, vendar smo vam na voljo, da vam pomagamo izbrati prave kote za vaše nohte, tako da boste resnično lahko uživali v popolni manikiri. Preden začnemo, si dobro oglejte svoje roke. Če želite laskati tem konicam, morate poiskati najboljšo obliko nohta za svoje roke tako, da ugotovite obliko obnohtne kožice in nohtne posteljice. Preprosto potisnite obnohtno kožico nazaj s paličico za obnohtno kožico, da vidite svojo pravo obliko kožice, nato pa začnite.

Preden torej začnemo razmišljati o umetnosti nohtov, ki jo bomo nanesli na svoje prste, moramo najprej določiti obliko nohtov: kvadrati, krogi, mandlji, balerina ali celo šminke za najbolj drzne. Nohti so različnih oblik, tako klasični kot ultraoriginalni. A ko pride čas izbire, nas preplavi dvom ... Da bi se izognili lepotnim dvomom, so umetniki našli najbolj laskavo obliko: "squoval". Ta manikira, ki jo je opazila že Kim Kardashian, je na pol poti med "kvadratno" in "ovalno" obliko in je primerna za vse! Torej veste kaj? Nazaj k osnovni uporabi!

Ne spreglejte: 

Zakaj izbrati obliko nohta "SQUOVAL"?

Najboljša oblika nohtov za vaše roke: "Squoval". Dobro je videti na vseh! Ta vsestransko laskava oblika nohtov je videti dobro na kratkih in dolgih prstih. Delno ovalna in delno kvadratna oblika je zelo enostavna za vzdrževanje.

Ta oblika, ki združuje strukturiran učinek kvadratne osnove z zaobljeno mehkobo ovala, bo verjetno všeč večini. Kako takšno obliko narediti doma? Nič ni bolj preprosto: vzemite pilico za nohte, oblikujte ravne robove, nato pa z nežno gesto zapestja prekinite kot in na zunanjem delu nohta oblikujte zaobljeno obliko. Začni oblikovati tako, da stranice spolirate in jih nekoliko zožite. Odvisno od oblike, ki jo želite dobiti, lahko ožite bolj ali manj. Za najboljše rezultate pilite v eni smeri, da se noht manj lomi. Ko boste stranice spustili, začnite izpopolnjevati konico, da dobite končno obliko.Ta manikira je primerna za vse dolžine, od zelo kratkih nohtov do XXL nohtov, in je primerna za svetle in temne lake. Zato od zdaj naprej ne oklevajte, združite preprostost in učinkovitost za izjemno elegantno manikiro!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanated Mani aka Anna (@melanated.mani)

Kvadratna oblika nohta je točno takšna, kot se sliši: delno kvadratna in delno ovalna. Združuje praktičnost in enostavnost ravnih konic z dodatno mehkobo ukrivljenih robov. Najboljše iz obeh svetov.

Pri kvadratni obliki nohtov je veliko stvari, ki so vam všeč. Prvič, so dovolj enostavni, da jih lahko naredite sami doma, zato so odlični za začetnike. Za razliko od zelo dolgih nohtov s šminko, ki so nagnjeni k lomljenju, je skovalno obliko nohtov enostavno vzdrževati, hkrati pa vam še vedno daje iluzijo daljših prstov. 

Ali je oblika skovalnih nohtov primerna za dolge in kratke nohte?

Skovalni nohti so priljubljena oblika nohtov, ker so univerzalno prijetni. Glede na vaše želje jih lahko nosite tako na dolgih kot na kratkih nohtih. Če želite podaljšati svoje prste, si lahko omislite daljše skovalne nohte. Po drugi strani pa bodo krajši skovalni nohti uveljavili trdnost in se bodo manj verjetno zlomili.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 znamenj, ki se jim septembra nasmiha sreča: Kljub retrogradnemu Merkurju jih čakajo ljubezenske in poslovne priložnosti

Priporočamo tudi: To je trend udobnih čevljev, ki jih letošnjo jesen ne boste želeli sezuti

Najbolj brano