Bakreno rdeča je trend št. 1 v barvanju las: Od manekenk do igralk - nosijo jo vsi, to pa je popoln odtenek za vašo polt

Če želite osvežiti svoj lepotni videz, imamo za vas odličen predlog. Poglejte si, katera barva las bo letošnjo pomlad še posebej v trendu. 

Bakreno rdeča je trend št. 1 v barvanju las: Od manekenk do igralk - nosijo jo vsi, to pa je popoln odtenek za vašo polt - Foto: Instagram

Prihaja naš najljubši letni čas in s tem želja po eksperimentiranju in spreminjanju našega videza. Začnemo lahko že s spremembo barve las. Ste že preizkusili blond, rjavo, morda celo črno barvo las, pa še vedno niste našli odtenka, ki bi vam popolnoma pristajal? Morda pa je bakreno rdeča barva prava za vas.

Ko se je Gigi Hadid v začetku marca po porodu prvič vrnila na modno pisto, so bili vsi navdušeni. Prvič - s svojo brezhibno linijo, in drugič - z novo barvo las. Takrat se je Gigi namreč odločila, da bo svoje temno blond lase zamenjala z ognjeno rdečimi, ki jih je navdihnila glavna junakinja iz serije "Kraljičin gambit". Za preobrazbo je bil zadolžen njen dolgoletni frizer Panos Papandrianos, ki je doseženi videz označil za idealno kombinacijo barv ingverja in cimeta.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panos Papandrianos🧿 (@panosphair)

Glede na to, da Gigi slovi kot najbolj znana manekenka današnjega časa po svojih lepotnih preobrazbah, smo dolgo čakali in se spraševali, ali je šlo le za prehodno fazo, saj Gigi rada spreminja svoj videz. Vendar pa se je kmalu izkazalo, da gre za resničen trend, ki je najbolj aktualen v tej sezoni. Trend se je pojavil tudi pri modni znamki ERDEM, znano manekenko pa je kmalu posnemala tudi Kendall Jenner, barva pa ji odlično pristoji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall Jenner (@kendalljennerfanpagevevo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem)

Vsi srečneži, ki se lahko pohvalijo z naravnim odtenkom rdeče bakrene barve, se lahko zdaj sprostijo in uživajo v svojih petih minutah slave, vsi ostali pa zavihajmo rokave in se predajmo tem rdečim, drastičnim spremembam. Postopek barvanja bo pri naravnih blondinkah enostavnejši, saj jim zaradi svetle podlage zadostuje le ena barva, da dosežejo pravi odtenek.

Paleta tonov je neskončna od najsvetlejše barve breskve - ki je priporočljiva za svetlejšo polt, preko vijolične in brusnične barve - za temnejšo barvo, pa vse do tonov rubina in bakra - ki pristajajo čisto vsem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Če se boste resnično odločili za spomladansko prevetritev in osvežitev las z odtenki bakreno rdeče, ne pozabite, da je redno barvanje in vzdrževanje barve ter nega las nekaj, kar bo moralo postati vaša vsakdanja rutina.

Če vprašate nas, se je vredno potruditi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louisa von Coburg (@louisavcoburg)

Fotografije: Instagram/@louisavcoburg

Preberite še: Pozabite na klasične kavbojke, to pomlad jih bodo popolnoma zamenjale v tej barvi

Priporočamo tudi: Angelina Jolie čudovita v elegantni bež obleki s tem posebnim detajlom, ki ga boste želeli posnemati

Najbolj brano