Kendall Jenner z dramatično spremembo barve las: Sedaj je rdečelaska!

25. 2. 2022
Kendall Jenner z dramatično spremembo barve las: Sedaj je rdečelaska! (foto: About you)
About you

Supermodel je ta videz debitirala na modni reviji Prada jesen-zima 2022.

Če Kendall Jenner na modni reviji Prada za jesen in zimo 2022 niste prepoznali, vam tega ne zamerimo. Manekenka je debitirala z dramatično preobrazbo las, podobno tisti, ki jo je lani izvedla njena kolegica manekenka  Gigi Hadid - zdaj je rdečelaska. Medtem ko je Hadidova odkrito povedala, da je bil njen navdih Netflixov Kraljičin gambit, je Jennerjeva izbrala nekoliko bolj bakreno-penast odtenek.

Frizer Guido Palau, ki je bil zadolžen za oblikovanje vseh pričesk, ki so jih nosile vse manekenke na Pradini reviji, je objavil nekaj, kar je videti kot posnetek Jennerjeve v zakulisju z mobilnim telefonom. V opisu je Palau označil ekipo, ki je sodelovala pri preoblikovanju barve - kolorista Jenno Perry in Matta Reza. Perryjeva, ki je tudi sama rdečelaska in ima svoj salon v New Yorku, barva tudi lase Maude Apatow, Belle Hadid in Jennifer Lawerence. Rez iz Los Angelesa sodeluje z Angelino Jolie, Adele in Hailey Bieber. Med njihovimi rdečelasimi strankami so Katie Jayne Huges, Rumor Willis, Grace Van Patten (vse Perry) in Lydia Hearst.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guido Palau (@guidopalau)

Ni prvič, da je Jennerjeva svojo naravno sijočo rjavo las zamenjala za nov odtenek - ali pa jo je katapultirala v središče pozornosti na modni brvi.

Pred nekaj leti je na Burberryjevi reviji za pomlad 2020 med londonskim tednom mode predstavila toplo, svetlo blond preobrazbo, za katero je bil značilen niz debelih poudarkov iz devetdesetih let, ki so pripomogli k viralni fascinaciji Tiktoka nad nekoč polariziranim videzom. Ker je Jennerjeva takšna, kot je, bo njena nova rjava barva seveda prilila pregovorno olje na ogenj trenutne obsedenosti z rdečimi lasmi. Zato se pripravite na dvojno barvanje.

Medtem ko se internet začenja odzivati, ni treba poudarjati, da je to pomemben trenutek za Jennerjevo, zlasti glede na prirojeno moč rdeče barve, ki se je izkazala za odtenek, ki je dolgoročno in kratkotrajno odločal o karieri številnih najbolj ikoničnih supermodelov, kot sta Karen Elson in Linda Evangelista. Zdaj se postavlja vprašanje: kako dolgo bo Jennerjeva ohranila svojo novo drzno rdečo barvo? To bo pokazal le čas in modne steze.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iščete vsakodnevni modni navdih? Tukaj so najepši stajlingi z modnih ulic londonskega modnega tedna

Priporočamo tudi: Kaj se v resnici zgodi z vašo kožo, če pred spanjem ne odstranite ličil: Posledice vas bodo šokirale

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan