Po 5 urah v frizerskem salonu ima Gigi Hadid ponovno dramatično spremembo barve las

15. 3. 2022
Po 5 urah v frizerskem salonu ima Gigi Hadid ponovno dramatično spremembo barve las (foto: Profimedia)
Profimedia

Leta 2022 so zvezdnice dale prostor spremembam in brez oklevanja zamenjale svoje naravne barve za vse bolj izvirne odtenke. Dokaz za to je Gigi Hadid, ki se je po svetli balayage barvi tik po koncu pariškega tedna mode prelevila v platinasto blondinko.

Barvanje las postaja vse pomembnejše v svetu lepote. To je sprememba, ki jo je treba uvesti leta 2022. V začetku letošnjega leta so se nekatere znane osebnosti že odločile za spremembo barve las. Najnovejša, ki se je odločila za obisk frizerskega salona? Gigi Hadid, ki so jo med milanskim tednom mode pri Tod's opazili kot blondinko, se je odločila, da bo lase spet posvetlila v platinasto blond barvo. Kolorist Keith Shore je v salonu Sally Hershberger NoMad spremenil njene lase takoj po prihodu v New York. Za beljenje od korenin do konic je potreboval skoraj pet ur, pri čemer je pazil, da ne poškoduje dolgih las.

Platinasto svetli lasje Gigi Hadid

Pred:

Po:

Potem ko jo je koloristka Elizabeth Sulcer v začetku leta spremenila v blondinko, je Gigi ponovno obiskala svojo najljubšo koloristko, da bi na manekenki, ki so jo opazili na newyorškem letališču JFK, dosegla še nikoli prej viden odtenek. Kolorist Keith Shore je ustvaril platinasto blond barvo, za katero je potreboval skoraj pet ur. Eno je gotovo, Gigi se ni pripravljena odreči blond barvi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlene se je vrnila v Monako: Skrivnostno zdravljenje monaške princese je razkrito, to jo čaka, ko se vrne v palačo

Priporočamo tudi: Ste že slišali za “tekoče lase”? To je nov lepotni trend, ki ga že vidimo povsod