Z gelom do dolgih trepalnic

Ženske si ne moremo predstavljati življenja brez maskare in to priznamo brez sramu. Vsi svetovno znani umetniki ličenja poudarjajo, da je maskara najpomembnejši lepotni izdelek, saj že en nanos zadostuje, da poudarimo in okvirimo oči ter smo videti urejeni.

Z gelom do dolgih trepalnic

Ker so nam že od nekdaj všeč dolge in goste trepalnice se znova in znova zatekamo k lepotnim izdelkom po pomoč. Od maskar za volumen do umetnih trepalnic.

Za vse tiste, ki obožujete dolge trepalnice, pa imamo zelo dobro novico. Znanstveniki v Franciji so ugotovili so, da lasje na glavi rastejo do treh let preden izpadejo, trepalnice pa le tri mesece. Zato so izumili način za podaljšanje času rasti trepalnic in povečanje njihovega števila na vekah. Razvili so namreč gel, ki podaljša čas rasti trepalnic, kar pomeni, da ne izpadajo tako hitro in so posledično daljše in gostejše.

Bel gel, ki se tri mesece vsak večer nanese na korenino trepalnic, sicer še ni v prosti prodaji, vendar pri podjetu, kjer so izumili izdelek, upajo, da se bo to kmalu spremenilo. Ime podjetja pa naj ostane še skrivnost.

Najbolj brano